Anomaly Agent kullanıcı puanı 9.4!

Kullanıcı puanı normal böyle. Türkler vermiştir 10'u. Oyunu oynamadım ama hoş duruyor yani. Arkadaşlarım beğenmiş. Ben de eve gidince Pazar ya da Pazartesi gibi oynayacağım. Bir de oyuna b*k atmaya çalışan ufak bir kesim var. A ile başlayan ve kanal adı ile kişiliği çok benzer birisi oyuna demo zamanında da b*k atmıştı, şimdi de atmış. Adam 8dk boyunca sırf Türk oyunu diye sevdiniz vasat oyun demiş. Oyunu incelediği falan yok. Tek dediği "Şu oyun daha iyi, bu daha iyi." falan filan. Ama adam 8dk boyunca oyunun neyi kötü yaptığını söylememiş bile. Çok tuhaf bir milletiz gerçekten. Sırf "farklı" olmak için kendi yaptığımız güzel şeye bile laf atıyoruz.
O diyen kişi oyun yapsın da görelim hocam aynı şeyi bizde ona atarız.

Kullanıcı puanı normal böyle. Türkler vermiştir 10'u. Oyunu oynamadım ama hoş duruyor yani. Arkadaşlarım beğenmiş. Ben de eve gidince Pazar ya da Pazartesi gibi oynayacağım. Bir de oyuna b*k atmaya çalışan ufak bir kesim var. A ile başlayan ve kanal adı ile kişiliği çok benzer birisi oyuna demo zamanında da b*k atmıştı, şimdi de atmış. Adam 8dk boyunca sırf Türk oyunu diye sevdiniz vasat oyun demiş. Oyunu incelediği falan yok. Tek dediği "Şu oyun daha iyi, bu daha iyi." falan filan. Ama adam 8dk boyunca oyunun neyi kötü yaptığını söylememiş bile. Çok tuhaf bir milletiz gerçekten. Sırf "farklı" olmak için kendi yaptığımız güzel şeye bile laf atıyoruz.
Tabii yani ne gerek var, güzel bir oyun, üzerinde uğraşılmış. Niye destek vermeyelim yani? Niye kendi milletimizden birinin yaptığı güzel bir oyuna olumlu yorumlar yapmayalım?

Bizim millet birbirine düşman gibi resmen, anlamıyorum.

Hatta bir fıkra vardı, cehennemdeki kazanda bekçiye gerek yok, Türkler kendi kendini aşağı çeker biri çıkarsa diye, o hesap işte.

O diyen kişi oyun yapsın da görelim hocam aynı şeyi bizde ona atarız.
Bu argüman da saçma. "Kolaysa sen yap." demek. Çünkü birisinin işi oyun yapmak, birisinin incelemek. Bu, BTS'in neyi kötü yaptığını (Diğer K-pop gruplarını çok daha seviyorum.) söyleyip kızın "Kolaysa sen yap" demesi gibi bir şey. Halbuki adamlar profesyonel dansçı, bizim gibi kullanıcı değil. Oyun için de aynı şey, oyun yapımcısı ile kullanıcı farklı kişiler. Yine de oyuna b*k atması ve 8dk boyunca oyundan gram bahsetmeyip kendi felsefesini sunması sıkıcı.

Oyunun incelemesi 103 olarak gözüküyor. Bence 103 inceleme yeterli değil.

Allah Allah, acaba neden Türkiye'de oldukça popüler bir oyun kanalının oyunu neden 119 kişi tarafından incelenince 9,4 almış? Ya arkadaşlar oyun iyidir, kötüdür bir şey demiyorum lakin oyun daha yabancı oyuncular tarafından oynanıp incelenmemişken "Steam'de %100 olumlu almış", "Metacritic'te 9,4 almış" gibi konular kendi yaptığın şeyden gaza gelmek gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı