Anonymous arkadaşımın hesabını çalmış olabilir mi?

Makaleler
1
Merhabalar. Bugün Discord'a girdim ve arkadaşım bana garip garip kodlar atmaya başladı sonra de Discord hacked by anonymous tarzı şeyler yazdı, ben tabii şaka sandım sonra yan hesabına girdi oyun oynadık sonra bir baktım 10 tane daha mesaj gelmiş, Discord hacked by anonymous ıp vb mesajlar. Sonra troll mu yapıyorsun dedim arkadaşıma ne trollu dedi sonra ana hesabına gir dedim giremedi hesabını çalmışlar ve şimdiki ismi Discord hacked by anonymous#3964 sonra internetten araştırdım anonymous diye bir hacker grubu varmış sizce onlar mı çaldı arkadaşımın hesabını?
Arkadaşlar ben yanlış yazmışım this account has been hacked by anonymous! yazıyor.

Arkadaşınız büyük ihtimal size bir şaka yapıyor. Anonymous gibi büyük bir grubun sizin hesabınızla uğraşacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar bir fotograf attı ama.
Anonymous'un önünde diz çök!
Yazıyor Türkçe anlamında ve çocuk o sıra yanımdaydı yani o yazmış olamaz yemin ederim şaka değil böyle bir fotograf attı.

Ekran_Alnts.PNG (1366×730) - Google Chrome 5.01.2021 17_43_17.png

Edit: Bu fotografı yüklemedim korkumdan yani orada sayfalar açık diye yalan demeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı