Anonymous Çeviri pahalı mı?

Tek seferlik olsa düşünmeye gerek yok da her ay 108 TL absürt.

Max ederi 40-50 TL gözümde, sonuçta yama bu elzem bir olay değil.
Türklerin nüfusu milyonlar bu adamlardan 2 milyon kişi yama alsa 217 milyon TL yapıyor. Oyun yapımcıları bu kadar kazanmıyor bu ülkede. Büyük vurgun yapıyorlar.
 
Arkadaşlar asgari ücret 11 bin lira olmuş günlüğünüz 500 liraya geliyor. adamlar 108 TL istiyor aylık. birisi yazmış ki yasal değil cart curt... kardeşim adam faturasını kesiyor vergisini ödüyor :D
 
Adamlar yapay zeka ile çevirip üzerinden geçiyorlar oldu sana "büyük emek". Ücretsiz makine çeviriler var onlara yönelin mis gibi, onlar da aynı şekilde çeviriyorlar.

Bunlar da millet sağmaya devam etsin. Tanrı yapay zekayı korusun ve yüceltsin.
 
Yahu satsın ama zaten yapılmış bir oyunu çeviriyorsun emek payın 1000'de 1'dir. 108.5 TL'ye satıyorsan koparıyorsundur.


Sen günde 216 TL harcıyorsun diye herkes adamları zengin etsin diye bir kafa olamaz.

Kardeşim o zaman gidiyorsun ingilizce öğreniyorsun. Beleşe ekmek yok. İstediğin oyunun türkçe olmasını istiyorsan vereceksin o parayı.
 
Öncelikle şöyle bir durum var, misal olarak her oyunun yamasını ayrı olarak satmaya kalksalar, bu sefer sizle aynı durumda olmayan yani bir çok oyuna sahip olan kişiler için yamalar pahalıya gelmiş olacak. En iyi yanları şu, yaptıkları yamalar her zaman son sürüm için güncel ve güncellemler çok kısa zamanda yapılıyor. Üstelik yamalardaki dil gerçekten anlaşılır ve Türkçesine en yakın şekilde çevriliyor. Makine çeviri ve benzeri bir çok Türkçe yamayı kullandım hala da kullanıyorum, o arkadaşlarında eline sağlık. Fakat güncellemler biraz zaman alıyor, haliyle bir ücret ödemediğinizden kalkıpta ''kardeşim nerde kaldı bu güncelleme'' diyemiyorsunuz. Çok basit örnek vereyim bugün Ghost Recon Wildlands oynamak istedim, Ubisofttan oyunu indirdim. Malesefki güncel bir yaması yok ücretsiz oalarak. Yapılmış fakat şuanki sürüme uygun değil veya linkler gümlemiş. Özellikle yeni çıkan oyunlar çok sık güncelleme aldığı için oyunu oynamanız bile baltalanabiliyor bu sebepten. Aynı anda bir den çok oyun üzerinden çalışıyorlar ve bu çalışmalar 2-3 kişiyle olmuyor. Orda o işi yapan insanlarada haklarını ödemeleri gerekiyor. Bunu yapmaktan içinde bizden bir ücret almaları lazım. Ama şu konuda hem fikirim. Benim örnek olarak oynayacağım bir oyunu bitirmem belki 1 aya yakın sürecek. Yani ben o oyun için üyelik satın alırsam 1 ay boyunca bir oyun için o üyeliği almış oluyorum. Üyelik süresi belki 1 aylıktan fazla yapılabilir diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı