Anonymous çeviride trojan uyarısı

BatuhanCankaya

Centipat
Daha fazla  
Bugün Anonymous Çeviri'den Watch Dogs 1 Türkçe yama indirdim ama Kaspersky trojan buldu. Anonymous Çeviri'ye güvenmeli miyim yoksa yamayı sileyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Anonymous Çeviri'den Watch Dogs 1 Türkçe yama indirdim ama Kaspersky trojan buldu. Anonymous Çeviri'ye güvenmeli miyim yoksa yamayı sileyim mi?
Bence ekibe bildir. Discord sunucuları var diye biliyorum

Güvenlidir bence. Sonuçta güvenlik uygulamaları kesin lisansı olamayan tüm herşeyi tehtid olarak algılıyor.

Yakın zamanda ben de Watch Dogs serisi için aynı yerden Türkçe yamayı yükleyecektim, bu konuyu gördüğüm iyi oldu.
Genelde trojan uyarısı hayra alamet olmaz ama bilemiyorum. DC sunucularından bir sorun ve burada cevabı paylaşırsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
False-positive olabilir.

Bence ekibe bildir. Discord sunucuları var diye biliyorum.

Ekibe bildirince ne olacak? İlgili çeviri uygulaması hakkında bir fikrim yok da virüs koyduklarını varsayıyorum. Uygulamamız virüslü diyecek hâli yok ya :D

False-positive olabilir.

Ekibe bildirince ne olacak? İlgili çeviri uygulaması hakkında bir fikrim yok da virüs koyduklarını varsayıyorum. Uygulamamız virüslü diyecek hâli yok ya :D
Hocam bahsettiğimiz ekip aylık üyelik sistemiyle çalışan bir Türkçe yama ekibi. Ve şu an bence en iyi Türkçe yama ekibi sizce adlarının karalanmasını isterler mi.

Yakın zamanda ben de Watch Dogs serisi için aynı yerden Türkçe yamayı yükleyecektim, bu konuyu gördüğüm iyi oldu.
Genelde trojan uyarısı hayra alamet olmaz ama bilemiyorum. DC sunucularından bir sorun ve burada cevabı paylaşırsanız sevinirim :)
kendileriyle iletişime geçtim bana false-pozitive olduğunu ve güvenebileceğimi söylediler.

@İbrain fark ettiysen uygulamaya laf etmedim zaten ancak dediğiniz alternatif çözüm yolu değil. Virüs olduğunu da söylemedim, varsay dedim. Sence kendi ürününü kötüler mi? Bu açıdan düşün.
@BatuhanCankaya bu tarz yamaların virüs olarak algılanması doğaldır. Muhtemelen içindeki kodlamalardan dolayı virüs olarak algılıyor, sorun oluşturmaz.

@İbrain fark ettiysen uygulamaya laf etmedim zaten ancak dediğiniz alternatif çözüm yolu değil. Virüs olduğunu da söylemedim, varsay dedim. Sence kendi ürününü kötüler mi? Bu açıdan düşün.

Uygulamayı bilmediğiniz için anlatmak istedim hocam. Eğer ücretli olarak verdiği bir ürün hatalıysa düzeltmek için elinden geleni yapacağını düşünüyorum ama belli ki bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı