Anonymous Çeviri VirusTotal sonuçları

DarkMyFor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Metro Exodus enchanted Edition TR yama indirdim. Malwarebytes ile tarattım sonra ayıkladım tam exeyi açayım derken bir anda kendimi durdurdum ve bir de VirusTotal'de taratayım dedim. Tamam Malwarebytes iyi program ama belki çıkar ya dedim içimden de hee çıkar çıkar diye bir tarattım güle oynaya güle oynaya. VirusTotal
İndirdiğim dosya sizce virüs mü yoksa false positive mi? TR yamayı fullprogramlarindir diye bir site var güvenilir diyorlardı oradan indirdim https://www.mediafire.com/file/dm9gb62g0lb57zz/Client.zip/file

Bir arkadaş daha aynısı olmuş ama Anonymous Çeviri'den indirmiş ve onun sonucu da böyle VirusTotal

Şimdi inşallah virüs kapmamışımdır virüs mü değil mi onu da bilmiyorum. Kaptıysam Malwarebytes dediğim gibi bulmaz o zaman ne yapacağım kafam çok karışık. Exe'yi açmadım virüs kapmışıyımdır dosyayı da sildim zaten çöp kutusundan bile sildim. Dosyanın adı Client. ZIP.

Kanka bu benimki değil senin atığın başka birinin bence formatlık bir şey yok çünkü dediğim gibi çalıştırmadım bir ara Kaspersky yükler bakarım CPU GPU kullanım oranlanları falan normal şu an bu benimkisi VirusTotal
Bu senin değilse ve arkadaşınsa o zaman arkadaşına söylemelisin hemen format atması lazım ve tüm şifrelerini değiştirmesi lazım
1684572360409.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı