Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyon çarpan küçük kız hayatını kaybetti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür olaylar sayesinde hayvan düşmanı insanları fişlemiş oluyoruz.
Hayvan düşmanıyım. Sokakta dolaşan ve insan öldüren tüm hayvanlara düşmanım. Fisleyeceksen fişini ben veririm sen hiç uğraşma.

Sahibi nedeniyle sevmiyorum ne demek hocam.

İlk mesajımda kinaye yapmıştım köpekleri vatan savunur gibi savunan insanlar onlar bizim küçük dostlarımız tarzında konuştukları için, köpek tapar insanlar derken de ölümler de insanları haksız bulanları kast etmiştim bir dahakine kinaye yaptığımda sonuna belli olsun diye (!) koyarım

Köpekler suçlu demedim toplatılmalı dedim sokaklarda gezmeleri tehlike üremeleri kontrol altına alınıp toplatılmaları lazım ama dediğiniz gibi devletin pek de umurunda değil

Vallahi bende anlamadım dikkat çekmek istediğim nokta insanın değerlerine (fiziki/karakteristiki) kimsenin laf etmemesi gerektiği idi kim olursa olsun. Gel görki millet bunu ' nasıl savunmazsın şeklinde ' farklı yerden yakaladı.
Anime hobilerimden biri ve toksit kitleden de değilim ama bu genellemeyi yapman seninde ilk cümledeki dediğimi göz ardı ettiğini gösterir.

Devletle alakası yok, belediyelerin görevi bu iş.

Bir çocuğun gezebilmesi için yanında ebeveyn mi olması gerekir?
Hocam bende besliyorum. Çok sakin uysal ve çocuklara aşırı koruma hisli bir cinstir pitbull. Ama cahil insanların elinde katil oluyor maalesef.

Bahanesi lami cimi falan yok bu işin, beni koparacaklardı, tekme gibi yollarla kendimi kurtardım. Böyle giderse insanlar mahalle mahalle köpek öldürür, zehirler benden söylemesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…