Antidepresan alınabilir mi?

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Son zamanlarda aşırı stresliyim, 2-3 günde bir özellikle gece saatleri salya sümük ağlıyorum. Yarım saate kadar sürebiliyor ağlamam, yani gözlerimde artık yaş tükenene kadar... Kaygılanma, yalnızlıktan delirmek, kendime zarar vermek veya öldürmek gibi içimde istekler doğuyor. Bu durumda, içmek istediğim bir antidepresan ilacı var adı "Lustral Special" ve her hap 100mg. Psikiyatriye gidip, bu ilacı sorsam reçete ile verebilir mi? Gidişatım hiç ama hiç iyi değil çünkü... Lustral, seratonin hormonunu arttırdığı için istiyorum. Aynı zamanda obsesif kompulsif bozukluklarım ve kaygı bozukluklarım için bu ilacı istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Son zamanlarda aşırı stresliyim, 2-3 günde bir özellikle gece saatleri salya sümük ağlıyorum. Yarım saate kadar sürebiliyor ağlamam, yani gözlerimde artık yaş tükenene kadar... Kaygılanma, yalnızlıktan delirmek, kendime zarar vermek veya öldürmek gibi içimde istekler doğuyor. Bu durumda, içmek istediğim bir antidepresan ilacı var adı "lustral Special" ve her hap 100mg. Psikiyatriye gidip, bu ilacı sorsam reçete ile verebilir mi? Gidişatım hiç ama hiç iyi değil çünkü... Lustral, seratonin hormonunu arttırdığı için istiyorum. Aynı zamanda obsesif kompulsif bozukluklarım ve kaygı bozukluklarım için bu ilacı istiyorum.

Psikoloğa git ilaçsız bile çözebilir.

İlacı kafanıza göre kullanmayın. Önce bir psikiyatriye randevu alın, derdinizi anlatın, doktorunuzun yönergeleri doğrultusunda hareket edin.
Asla bitmeyen, sahte bir mutluluk istiyorum. Ne olursa olsun asla acı, korku hissetmeyeceğim. Bunu istiyorum. Bu duygularımı tamamen felç edecek birşey istiyorum. Herşeyin karşısında gülebilmek istiyorum.

Hayır bende zamanında kullanıyordum, ama ilaca kafana göre başlayıp bırakmak daha çok zarar verir.
Lustral Special mı yoksa normal olanı mı kullandınız? Lustral Special 100mg olduğu için kendime daha uygun gördüm. Zarar verdi mi size hiç? Nasıl hissettiriyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı