- Makaleler
- 1
Doktorun kibarlığına, herhangi bir etki yapmaz deyişine kanmamla beraber Prozac’a başladım 2 ay önce. Bu süre içerisinde internette birçok yere uğramış bulundum. Bunların bazıları iyi, bazıları kötüydü. Fakat zaten yarım ölçek (10 mg) aldığım için herhangi bir kötü durumda keserim dedim. İlk birkaç hafta uykusuzluk yaptı. Bunu doktora belirttim, ilacı değiştirmek veya dozunu arttırıp vücudun alışmasını sağlamayı önerdi. Ondan sonra kendi hocasıyla, ki kendisi yardımcı doçent oluyor, aynı şeyi konuşup hatta ikinci bir ilaca başlatma konusu açıldı! 4 aydır tek bir psikoterapi yok!
Bu ilacın yaptığı uykusuzluğu ilk haftalarda geçiştirdim fakat son 4 gündür bunun zekama da etki ettiğini görüyorum. Odaklanmam ve hafızam mahvolmuş durumda. Derslerde ve programlama öğrenirken inanılmaz zorluk yaşıyorum.
Olimpiyatlara hazırlanan biri olarak bırakın onu, fen lisesindeki dersleri nasıl halledeceğimi bile bilmiyorum. 2 ay boyunca 10 mg kullanım fazla sayılmaz fakat şöyle bir yabancı forumlarda dolaşıp diğer insanların deneyimlerine baktığımdan beri bütün moralim gitti. Yıllardır geçmeyen mi dersin, daha kötüye giden mi? Son bir fikir almak adına buraya bir konu açmayı düşündüm.
Bu ilacın yaptığı uykusuzluğu ilk haftalarda geçiştirdim fakat son 4 gündür bunun zekama da etki ettiğini görüyorum. Odaklanmam ve hafızam mahvolmuş durumda. Derslerde ve programlama öğrenirken inanılmaz zorluk yaşıyorum.
Olimpiyatlara hazırlanan biri olarak bırakın onu, fen lisesindeki dersleri nasıl halledeceğimi bile bilmiyorum. 2 ay boyunca 10 mg kullanım fazla sayılmaz fakat şöyle bir yabancı forumlarda dolaşıp diğer insanların deneyimlerine baktığımdan beri bütün moralim gitti. Yıllardır geçmeyen mi dersin, daha kötüye giden mi? Son bir fikir almak adına buraya bir konu açmayı düşündüm.
Son düzenleyen: Moderatör: