- Makaleler
- 1
Merhabalar, bilgisayarımda bir virüs taraması yapmak istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım?
Symantec EndPoint Protection. Kaspersky'ı denemedim ama en az onun kadar iyidir.
Merhabalar, bilgisayarımda bir virüs taraması yapmak istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım?
Keşke bu tip konulardan açmadan önce daha önce açılmış bir konu var mı diye baksanız. Antivirüs programlarının değişebileceğini ve güncel bir bilgiyle antivirüs programı seçilmesi gerektiğinin farkındayım fakat bu tip bir konu açılalı bir hafta olmadı.
Antivirüs gerekli bu konuyu @Murat5038 hocam bu konuyu size açıklar.Windows defender tam tarama işinizi görür. Anti-virüs kullanıp sistemi boş yere yormak gerekmiyor. Zaten nereye gireceğinizi biliyor iseniz anti-virüs gerekeceğini sanmıyorum.
Konu açmış bırakmış yazmaya gerek yok zaten. Konu sahibine önerim Defender gibi saçmalığı önerenlere aldırma başka ne AV kullanıyorsan kullan bilindiklerden.Antivirüs gerekli bu konuyu @Murat5038 hocam bu konuyu size açıklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.