dört_kol
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1
- Meslek
- Öğrenci
Daha önce hiç virüs programı kullanmadım. 1 hafta önce kullanmaya başlamayı düşünüyordum ve bu olay oldu.
1 hafta önceki olay:
Her ihtimale karşı antivirüs programı indireyim dedim ve Avast Free Antivirüs'ü indirmeye başladım. İndirme bitti, yeniden başlattım. Hiçbir sıkıntı yoktu ancak bir süre sonra Opera'da bazı sitelerde siteye ulaşılamıyor hatası verdi. Ben de kesin virüs programındandır deyip programı Revo ile tamamen sildim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Opera'daki sorun düzeldi.
Sizce antivirüs kullanmalı mıyım? Kullanırsam Kaspersky kullanmayı düşünüyorum, o böyle bir sıkıntı çıkarır mı?
Not: Bilgisayara daha önce hiç virüs bulaşmadı.
1 hafta önceki olay:
Her ihtimale karşı antivirüs programı indireyim dedim ve Avast Free Antivirüs'ü indirmeye başladım. İndirme bitti, yeniden başlattım. Hiçbir sıkıntı yoktu ancak bir süre sonra Opera'da bazı sitelerde siteye ulaşılamıyor hatası verdi. Ben de kesin virüs programındandır deyip programı Revo ile tamamen sildim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Opera'daki sorun düzeldi.
Sizce antivirüs kullanmalı mıyım? Kullanırsam Kaspersky kullanmayı düşünüyorum, o böyle bir sıkıntı çıkarır mı?
Not: Bilgisayara daha önce hiç virüs bulaşmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: