Antivirüs programının bilgisayarı yavaşlatmasının bilgisayara bir zararı olur mu? Ya da ne gibi sıkıntılar yaşarım? Bilen varsa cevaplayabilir mi?
Sistemim iyi ve antivirüs programı Kaspersky.Kullancağın antivirüse ve sistemine bağlı.
Benim Process Hacker'ımı 3 kez sildi tamamen altyapısı ile Defender'ı sildim, ve bence iyi yaptım(Bilinçli) kullanıcı isen kesinlikle antivirüs önermiyorum. Hantallaştırır ve farkında olmadan dosyaları da siliyor. Sürekli bi uyarı çıkıyor zırt pırt.
Kaspersky sistemin performansına hiç etki etmiyor ve 'farkında olmadan' dosyaları da silmiyor. 10 yıl öncenin antivirusleri ile kıyaslamayın(Bilinçli) kullanıcı isen kesinlikle antivirüs önermiyorum. Hantallaştırır ve farkında olmadan dosyaları da siliyor. Sürekli bi uyarı çıkıyor zırt pırt.
Sistemi tam belirtin.Sistemim iyi ve antivirüs programı Kaspersky.
Benim Process Hacker gibi virüs olmayan programları virüs algılayıp virüsleri algılayamaması her antivirüste var ve çok sinir bozucuKaspersky sistemin performansına hiç etki etmiyor ve 'farkında olmadan' dosyaları da silmiyor. 10 yıl öncenin antivirusleri ile kıyaslamayın![]()
8GB RAM i5 işlemci 4GB Ekran Kartı ayrıca 120GB boş yerim var.Sistemi tam belirtin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.