Antivirüs programının bilgisayarı yavaşlatmasının bilgisayara bir zararı olur mu? Ya da ne gibi sıkıntılar yaşarım? Bilen varsa cevaplayabilir mi?
Sen o programın içerisinde virüs olmadığını düşünüyorsun fakat virüs var da olabilir. Ayrıca beyaz listeye de ekleyebilirsiniz. 'Virüsleri algılamayanlar' Avast! tır.Benim Process Hacker gibi virüs olmayan programları virüs algılayıp virüsleri algılayamaması her antivirüste var ve çok sinir bozucu
Bu tip yazılımları dışlanmış olarak ayarlarsanız sorun olmaz.Benim Process Hacker gibi virüs olmayan programları virüs algılayıp virüsleri algılayamaması her antivirüste var ve çok sinir bozucu
kendi official sitesinden indirdim al linki'de burda, gelişmiş kullanıcılar için task manager görevi görüyor Overview - Process HackerSen o programın içerisinde virüs olmadığını düşünüyorsun fakat virüs var da olabilir. Ayrıca beyaz listeye de ekleyebilirsiniz.
Yıl olmuş 2020. basit bir link ile bile bilgisayarınıza virüs bulaşabiliyor ve halen eski bahaneler ile 'av kullanmayın' savunuculuğu yapılıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.