Antivirüs şart mı?

Tarum980

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkaşlar. 5 aydır PC kullanıyorum. Daha önceleride kullanmıştım ama en son 5 ay önce bir sistem topladım. Şu ana kadar hiç antivirüs programı kullanmadım. Ama çok görüyorum PC'me virüs bulaştı diyen arkadaşlar var. W11 Pro kullanıyorum. Windows'un kendi güvenlik duvarı var die biliyorum. Bu yetersiz mi? Antivirüs programı şartmı, değil mi? Artıları eksileri var mı? MSI Center'de sürekli 3 aylık ücretsiz Norton üyeliği başlatın diyor, eğer gerekliyse bu Norton'u 3 aylık ücretsiz deneyeyim mi? Ya da öneriniz var mı?

Önünüze gelen siteye tıklamayıp internette dikkatli gezinirseniz gerek yok. Ben senelerdir 3. parti antivirüs kullanmıyorum bilgisayar(larıma) 4-5 yılda toplam en fazla 3 kere falan virüs girmiştir. İş dikkatli olmakta bitiyor.

Ben senelerdir Windows Defender kullanıyorum ayrıyeten bir yazılıma ihtiyaç yok ama crackli yazılımlar indiriyorsanız kullanabilirsiniz.

Şart her yerden virüs girebilir önerim sisteminiz kötüyse ESET iyi ise McAfee.

Selam arkaşlar. 5 aydır PC kullanıyorum. Daha önceleride kullanmıştım ama en son 5 ay önce bir sistem topladım. Şu ana kadar hiç antivirüs programı kullanmadım. Ama çok görüyorum PC'me virüs bulaştı diyen arkadaşlar var. W11 Pro kullanıyorum. Windows'un kendi güvenlik duvarı var die biliyorum. Bu yetersiz mi? Antivirüs programı şartmı, değil mi? Artıları eksileri var mı? MSI Center'de sürekli 3 aylık ücretsiz Norton üyeliği başlatın diyor, eğer gerekliyse bu Norton'u 3 aylık ücretsiz deneyeyim mi? Ya da öneriniz var mı?

Her yerden bir şey indirmiyorsan gerekli değil ama internetin öbür ucundan bir şeyler indiriyorsan gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı