Antivirüs yazılımı önerisi

kurmay1

Hectopat
Daha fazla  
Bana antivirüs önerir misiniz? Kaspersky kullanıyorum fakat yeni bir PC aldım. Sırf denemek icin korsan bir oyun indirdim (denemek icin). Windows Defender virüs olarak gördü. Kaspersky ise virüs olarak görmedi, sebebi nedir?

Ayrıca bu programlardan hangisini önerirsiniz?

Anti Malware, Kaspersky, Bitdefender dışında başka bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Windows Defender en iyi antivirüs programlarından biridir. Tabi ondan önce de en iyi antivirus programı kullanıcılardır :) İndirdiğiniz veya tıkladığınız şeylere dikkat ederseniz sorun olmaz. Ama illa ki kulanıcam diyorsan SpyBot öneririm.

Kaspersky kullanıyorum ve gayet iyidir kendileri. Sorunuza gelecek olursak her korsan oyununu her antivirüs tehdit olarak görmez, kütüphanedeki dosyalar ile karşılaştırır ve bir sorun varsa tehdit olarak görürler.
Bu arada Bitdefender çok iyi bir antivirüs programıdır.

Virüs programı olarak kendimi kullanıyorum 🙂 Bilinçli birer kullanıcı olabilirsek kimse virüs programlarını kullanmak durumunda kalmaz diye düşünüyorum.Öneri olarak Avira kullanmıştım yıllar önce güzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı