Herkese iyi sosyaller, öğrenci olduğum için okuldan dolayı fitnessa gitmek için bile zor zaman buluyorum. 8 saat ders ve 1 saat yol derken çok vakit gidiyor. 3 aydır her antrenman öncesi coco pops ve süt ikilisi ile salona geçiyorum. Şu 2 hafta tatilde belki biraz düzene girebilirim ama okullar açılınca yine aynı düzene döneceğim. Antrenman öncesi zamanım olmadığı için marketten hemen bunları alıp yemek kolayıma geliyor açıkçası. 200gr coco pops+250ML süt ikilisi ile 800 kalorilik bir öğün ile direk antrenmana dalıyorum. Bugün hoca ile açılan bir sohbette bundan bahsettim ve bayağı kızdı direk yağlanırsın gelişemezsin gibisinden bende bayağı korktum açıkçası. 3 aydır bu şekilde antrenman yapıyorum ve 3 ay önce 63 kiloydum şu an 71 kiloyum ve yağ oranım az denilebilir yani kollarımda damarlar gözüküyor ve triceps falan hafif parçalı. Boyum da 178-180 arası. Kendim memnun olsam da hocanın lafından sonra bu öğünü değiştirmek istedim sizce en basitinden ne yiyebilirim veya coco pops ile devam etsem ne olur? Bilgisi olan varsa sevinirim.