Antrenman programı nasıldır?

543896

Decapat
Haftada 5 gün PPL uyguluyorum ama itiş günlerinde omuzda kaldırabileceğim ağırlıkları giremeyince değiştirmeye karar verdim.

• Göğüs, ön kol.
  • Sırt, arka kol.
  • Omuz, bacak.
Bu rutini haftada 2 kere tekrarlayacağım ama pazartesi günleri temizlik günü olduğu için program bayağı şekil değiştiriyor. Yani her hafta 1 gün diğer haftaya kayıyor. Ek olarak diğer haftaya kayan günlerde 4 gün dinlenmiş oluyorum. Siz ne diyorsunuz bu program için?

IMG_20240711_222817.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftada 5 gün PPL uyguluyorum ama itiş günlerinde omuzda kaldırabileceğim ağırlıkları giremeyince değiştirmeye karar verdim.

• Göğüs, ön kol.
  • Sırt, arka kol.
  • Omuz, bacak.
Bu rutini haftada 2 kere tekrarlayacağım ama pazartesi günleri temizlik günü olduğu için program bayağı şekil değiştiriyor. Yani her hafta 1 gün diğer haftaya kayıyor. Ek olarak diğer haftaya kayan günlerde 4 gün dinlenmiş oluyorum. Siz ne diyorsunuz bu program için?

Eki Görüntüle 2249627

Tavsiyem.

Gogus arka kol.
Sırt on kol.

Yaparsan daha iyi olur yoksa pazartesi arka kolun calısmıs oluyor zaten gogus gırerken bu sefer tekrar salı arka kola abanıyorsun dınlenemıyor.

Tavsiyem.

Gogus arka kol.
Sırt on kol.

Yaparsan daha iyi olur yoksa pazartesi arka kolun calısmıs oluyor zaten gogus gırerken bu sefer tekrar salı arka kola abanıyorsun dınlenemıyor.

Sonraki gün yorgunluk yaratacak kadar çalışmıyor arka kol göğüste bir şey olmaz. En aktifler 1 göğüs 2 omuz 3 triceps. Minimal aktif oluyor.

Tavsiyem.

Gogus arka kol.
Sırt on kol.

Bende artık göğüs önkol sırt arkaya döneceğim bugün sırt önkol yaptım;
Sırt idmanı verimliydi ağır girdim önkola gelince normalde 3x10 10kg yaptığım hammer curl, 20kg barbell curl kaldıramadım mecbur 7.5kg ve 15kg yaptım bilmiyorum gelişimi etkiler mi sonuçta çekiş yaparkende çalışıyor ama ben önkolda ağır çalışmak istiyorum.

Ancak korkum şu göğüs-önkol antrenmanının ertesi günü omuz bacak çalışacağım diğer gün sırt-triceps çalışırken önkol yine aktif olacak acaba gelişimi yavaşlatır mı? ( önkoş idmanından 2 gün sonra sırt çalışacağım yani önkol o zaman devrede olacak)

Pazartesi; göğüs- önkol.
Salı; omuz-bacak
Çarşamba; sırt-arkakol
Perşembe; off.
Cuma; göğüs-önkol
Cumartesi; omuz bacak.
Pazar; off.

Kalan sırt arka kolu diğer hafta başına atıyorum yani programı 1 hafta öteliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı