tavsiyen için çok teşekkür ederim ppl sistemini araştıracağım leteral ve front raise salıya yazmam gerekirdi yanlış olmuş tekrardan çok teşekkür ederim.Şöyle anlatayım mesela pazartesi günü yaptığın hareketlerin bench ve dumbell press hariç hepsi izole hareketler, yani compound hateketlere göre daha kısa yenilenme süresine sahip. Ön kolların için ayrı bir güne ihtiyacın yok pazartesi gününde hammer curl onun için yeterli ve bu demek oluyor ki ikinci günün bu yüzden verimsiz olduğunu düşünüyorum. Haftanın 5 günü gitmek istiyorsanız en basitinden Push-pull-off-legs-Push-pull-off yapabilirsiniz. Karın kaslarınızı spor salonu dışında evde de çalışabilirsiniz daha hızlıca gelişmesini istiyorsanız 1 gün çalışıp 1 gün off verebilirsiniz illa salonda çalışmanıza gerek yok 2 günde bir sabah veyahutta akşamları yapabilirsiniz. PPL ye geçerseniz hem her kas grubunu 2 kez çalışmış olacaksanız hem de kaslarınız iyi dinlenmiş olacak. Pazartesi ön kolunuzu yorduktan sonra bir daha 2 hareket yapmanıza gerek yok salı günü. Bu arada sırt kanat gününde lateral ve front raise ne arıyor onu anlamadım.
PPL i araştırdım kafama yattı gibiAşırı gereksiz hareketler var dostum, forearm, abs falan çalışmaya değmez yani, biceps için de bu kadar hareket; çok anlamsız. PPL kesinlikle ilaç gibi gelir.
@Lony111 Fikrime katılmadığınız yer neresidir hocam, tartışmak isterim sizinle.
Yani fena değil, sırta pek yüklenilmemiş gibi. Daha dün gece hazırladığım programı göstereyim size:PPL i araştırdım kafama yattı gibi
bu program iyi midir peki hazır olarak aldım.![]()
Push-Pull-Legs (PPL) Antrenmanı Nedir, Nasıl Yapılır?
Vücut geliştirme serüveninizde "yeni başlayanlar" aşamasını geçtiyseniz v...www.expermio.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.