AnyDesk 7.0 onaysız bağlantı nasıl yapılır?

YAVUZKAGAN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merahaba, AnyDesk7.0 kullanıyorum, iş yerindeki bilgisayara bağlanıp akşam gelen işleri yapmak için laptopumu kullanacağım. AnyDesk ile onaysız bağlantı ile ilgili birçok kaynak var ancak hepsi 6.0 sürümü için. 7.0'da ayarlar değişmiş. O ayarı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
AnyDesk_qMel4RpkDp.png
AnyDesk_vJhSEr6cDC.png
firefox_D6f6f9iFQ9.png

Anydesk'te onaysız bağlantı işini ben saatlerimi harcayarak çözmeye çalıştım ancak çözemedim. Onaysız bağlansanız bile karşı tarafın tıklama ve yazma izni vermesi gerekiyor. Teamviewer kullanarak yapın derim, direkt kullanıcı adı ve şifre ile bağlandığınız için onay almanıza gerek kalmıyor.

Anydesk'te onaysız bağlantı işini ben saatlerimi harcayarak çözmeye çalıştım ancak çözemedim. Onaysız bağlansanız bile karşı tarafın tıklama ve yazma izni vermesi gerekiyor. Teamviewer kullanarak yapın derim, direkt kullanıcı adı ve şifre ile bağlandığınız için onay almanıza gerek kalmıyor.
Teamviewer olmadı,planı yükseltmem gerekiyor. Başka bildiğiniz alternatif program var mı?

2 cihazda farklı hesaplar olması mı gerekiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı