İndirim stok a göre biter muhtemelen, ölü piksel gibi takıntın varsa uzak dur bence itopya iade almıyor.indirim 3 gün 4 gün daha devam eder mi acaba
İndirim stok a göre biter muhtemelen, ölü piksel gibi takıntın varsa uzak dur bence itopya iade almıyor.indirim 3 gün 4 gün daha devam eder mi acaba
Su monitoru bekliyom. TR'de ne zaman satisa cikarki? TUF Gaming VG249QL3A|Monitör|ASUS Türkiyeİndirim stok a göre biter muhtemelen, ölü piksel gibi takıntın varsa uzak dur bence itopya iade almıyor.
G2412 mi alınır 500 TL daha eklenip yoksa bu mu hangisi daha iyidir?
Bence bu alınır G2412 pivot değil hoparlörü de yok gerçi bunun hoparlörü var mı bilmiyorum ama.
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Uzun zamandır indirim beklediğimiz monitördü. Bu fiyata bu kaliteyi her zaman bulamazsınız. Bütçesi olan ve monitör ihtiyacı olan hızlıca değerlendirsin.
24G2SPU, G2412'yi tokat manyağı yapar. G2412, renk gamutu ve ergonomi bakımından oldukça zayıf bir model.G2412 mi alınır 500 TL daha eklenip yoksa bu mu hangisi daha iyidir?
2 adet 2W gücünde hoparlör var. Ek olarak USB Hub da var.Gerçi bunun hoparlörü var mı bilmiyorum ama.
Renk gamutu olarak 242E1GAJ, 24G2SPU ile benzer sonuçlar elde ediyor. Ancak iş kontrast tarafına geldiğinde 242E1GAJ'ın açtığı fark büyük. Eğer ghosting seni rahatsız etmiyorsa, daha iyi bir deneyim alabileceğini sanmıyorum, çünkü renk gamutlarının ve renk doğruluğunun benzer olduğu yerde kontrast konuşur ve 242E1GAJ bu konuda 24G2SPU'dan daha iyi. Renk doğruluğu muhabbetini pek açmıyorum, çünkü 242E1GAJ da oversaturated, 24G2SPU da oversaturated. Ek olarak her monitörün renk doğruluğu aynı olmayabiliyor, çünkü her monitörün kalibrasyonu aynı olmayabiliyor, aynı modelde bile. sRGB modu açmadığın müddetçe sRGB içerikler oversaturated gözükecektir ancak bunu çoğu kişi sevdiği için önemsemez. Şahsen ben de doygunluğu seviyorum.Monitör ihtiyacım yok da aklımdaki tek soru Philips 242e1gaj/01 modelinden buna geçilebilir mi misal. Renk kalitesi falan nasıldır. Bunu 3 yıldır kulanıyorum 1 kere paneli değişti vb. ne olur ne olmaz.
Bunun hoparlör ü var.Bence bu alınır G2412 pivot değil hoparlörü de yok gerçi bunun hoparlörü var mı bilmiyorum ama.
Renk gamutu olarak 242E1GAJ, 24G2SPU ile benzer sonuçlar elde ediyor. Ancak iş kontrast tarafına geldiğinde 242E1GAJ'ın açtığı fark büyük.
Dediginizi anlamadim.
Bu Philips monitör ile aynı mı 242E1GAJ? Aynı fiyat seviyesinde bayağı güzel monitör oldu bu ara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.