AOC 24" 24G2U vs MSI Optix MAG241CR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam arkadaşın aynı model monitörü. Bakın bunda yok sorun tüm ayarlar aynı. Benim monitörde diyebilir miyiz artık sorun? Benimki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onda da var. Dikkatli bakın. Sizin gibi daha hızlı çevirmesini isteyin. dürbün tarafı onunda oluyor ama daha az. Az olması da sanırım daha az sağ sol yapmasından.

Yarın sorayım. 60 hz monitörde hiç yok benim kendim denedim 😁 LCD bir de. İlginç.
5 sene ve üstü monitörlerim var 2 adet. Komple LED'leri yanmadığı sürece problem 1 gram yaşatmadı . DELL olan 10 senelik kare monitör hala sıfır sıkıntı. Asus 9 senelik IPS geçen gün karanlık modda çalışır gibi kaldı ledler patladı galiba. Kusursuzlar :D

5 sene ve üstü monitörlerim var 2 adet. Komple LED'leri yanmadığı sürece problem 1 gram yaşatmadı . DELL olan 10 senelik kare monitör hala sıfır sıkıntı. Asus 9 senelik IPS geçen gün karanlık modda çalışır gibi kaldı ledler patladı galiba. Kusursuzlar :D

Telefonda biraz çıkmış gerçekte o da yok dedi arkadaşım. Benim gerçekte daha berbat telefondakinden hocam :(

Telefonda biraz çıkmış gerçekte o da yok dedi arkadaşım. Benim gerçekte daha berbat telefondakinden hocam :(
:( Go to service :D
Monitörü an itibari ile almış bulunmaktayım.
Pazartesi veya salı elimde olur. İnceleyip görelim bakalım.
Ayrıca QP ile alışverişi yaptım.
Canlı destekten konuştum.
Bahanem ''beğenmemek'' bile olsa iade'de sorun çıkartıyormusunuz dedim.
Kutu da hasar yaratmadığınız sürece tekrar satışa uygun geldiği sürece tabiki dediler.
Diğer hangi firmayla konuşsam yok şu piksellerde olmuyor gibi boş konuşuyorlardı.
Kısacası güven aşıladılar. Bende aldım :)
QP - AOC 24G2U

Son düzenleme:
Kutu da hasar yaratmadığınız sürece tekrar satışa uygun geldiği sürece tabiki dediler.
Diğer hangi firmayla konuşsam yok şu piksellerde olmuyor gibi boş konuşuyorlardı.
QP - AOC 24G2U

Hayırlı olsun hocam
Fotoğraflarını çektim paketlerken ama arkasını çekmeyi unuttum. Kasti bir şey yapmazlar değil mi?
@Delta9

Son düzenleme:
QP - AOC 24G2U
Hayırlı olsun dostum güle güle kullan benden hızlı davrandın 😁 eline ulaşınca yorumlarını bekliyorum
Arkadaşlar bu arada ölü piksel için garanti veren tek firma AOC. Bugün görüştüm ölü piksel sebebi ile iade veya garantiye gönderebilirmişiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı