Selam, fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi IPS panel monitörümde ışık sızması var. IPS panel için bu kadar ışık sızması normal bir şey mi yoksa değişmeli miyim?
Selam, fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi IPS panel monitörümde ışık sızması var. IPS panel için bu kadar ışık sızması normal bir şey mi yoksa değişmeli miyim?
IPS panellerde normal olabilir bir VA kullandığım için IPS hakkında pek fikrim yok ama 2007 model eski bir LCD panelim vardı oda böyleydi. Rahatsız olduğumu hatırlamıyorum.
IPS panellerde normal olabilir bir VA kullandığım için IPS hakkında pek fikrim yok ama 2007 model eski bir LCD panelim vardı oda böyleydi. Rahatsız olduğumu hatırlamıyorum.
Sadece siyah ekran girdiğinde fazlasıyla gözüm takılıyor. Muhtemelen benden kaynaklı başkasının bu kadar gözüne takılacağını düşünmüyorum. Yinede her şekilde normalin dışında sızma var gibi
Sadece siyah ekran girdiğinde fazlasıyla gözüm takılıyor. Muhtemelen benden kaynaklı başkasının bu kadar gözüne takılacağını düşünmüyorum. Yine de her şekilde normalin dışında sızma var gibi.
Sanki panele güneş vuruyormuş gibi ama değil bende görünce rahatsız oldum sanki. Değişim isteyin gelen modelde aynıysa zaten yapacak bir şey yok. Mesela bazen kamerada daha fazla gözükebiliyor, gözle gözüküyorsa çarede yok ama.
Aynı monitör bende var sinerjiden aldım bir kaç ay önce resimdeki kadar ışık sızması yok, o neymiş öyle ya. Bence direkt iade etmelisin hakkın varsa. Çok çok fazla çünkü.
Aynı monitör bende var sinerjiden aldım bir kaç ay önce resimdeki kadar ışık sızması yok, o neymiş öyle ya. Bence direkt iade etmelisin hakkın varsa. Çok çok fazla çünkü.