AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 125.922
Samsung monitör geldi mi?
Geldi, henüz deneyimleme aşamasındayım. Renkleri güzel, sıcak. MSI monitörümden daha doygun renk veriyor. Siyah dengesi de kesinlikle MSI Optix'lerden daha başarılı. Olumsuz olarak gözüme çarpanlar, keskinlik & netlik sorunu var gibi geldi. Yakından can sıkıcı olabilir. Yanıt (tepki) süresini ayarlayınca parlaklığın değiştirilemiyor olması da bir eksi. Tepki süresinin modları başarılı çalışıyor.
VA panelin de yeterli olacağını düşünerek bu bilginin doğruluğuna göre MSI olan modeli alacağım. Düşünceleriniz nelerdir?
MSI'nin hiç bir Optix modelini önermem. Bizzat kullanıyorum.

Geldi, henüz deneyimleme aşamasındayım. Renkleri güzel, sıcak. MSI monitörümden daha doygun renk veriyor. Siyah dengesi de kesinlikle MSI Optix'lerden daha başarılı. Olumsuz olarak gözüme çarpanlar, keskinlik & netlik sorunu var gibi geldi. Yakından can sıkıcı olabilir. Yanıt (tepki) süresini ayarlayınca parlaklığın değiştirilemiyor olması da bir eksi. Tepki süresinin modları başarılı çalışıyor.

MSI'nin hiç bir Optix modelini önermem. Bizzat kullanıyorum.
O zaman tek soru AOC 24G2U vs Samsung CFG73, bunu da kullanıcılardan öğrenirsek sevinirim.

24g2U mu, 27g2U mu tavsiye edersiniz? 27 inç olana daha yakınım. QP adlı site güvenilir bir site. Oradan almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
24" oyun için ideal. Hangi mesafeden kullanacağınız, ne için kullanacağınız önemli. Yakından kullanacaksanız 27" için 1080p az gelebilir.

24" oyun için ideal. Hangi mesafeden kullanacağınız, ne için kullanacağınız önemli. Yakından kullanacaksanız 27" için 1080p az gelebilir.
75cm derinliğinde bir masam var. Muhtemelen 100cm gibi bir mesafeden olur. Grafik tasarım ve oyun için kullanacağım.

Bu monitor 1ms mi 4ms mi? Csgo da 1 ms olarak nasıl kullanacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191111-113045.png
    Screenshot_20191111-113045.png
    58,8 KB · Görüntüleme: 241

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı