AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 126.254
monitör güzel de şu ışık sızması olayı canımı sıktı biraz. iade etsem servis süreci falan baya beklemek zorunda kalacağım. sadece sağ alt tarafında var biraz

Dosya Ekleri

• 20191119_221625.jpg
    20191119_221625.jpg
    390,4 KB · Görüntüleme: 222
Monitörün hoparlör performansı hakkında bilgi verebilecek biri var mı? Detaylı test yapmış kişilerden yorumlar bekliyorum.
Hoparlör performansı hiç koymasalar da olurdu diyebilirim. İyi değil çok bir şey bekleme bu fiyata.
Monitör güzel de şu ışık sızması olayı canımı sıktı biraz. İade etsem servis süreci falan bayağı beklemek zorunda kalacağım. Sadece sağ alt tarafında var biraz.
Kardes bende de vardı. Rahatsız etmiyorsa çok takılma. IPS panellerde genellikle oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoperler performansı hiç koymasalarda olurdu diyebilirim. İyi. Değil çok bir. Şey bekleme bu. Fiyata

Kardo bendede vatdi. Rahatsız etmiyorsa çok. Takılma. İps panellerde genellikle oluyor.
peki sizin ekranın ne tarafında var ışık sızması ? eğer kronik bir sorunsa bu monitörde ışık sızması takılmam da bana özel böyle hatalı bir monitör geldiyse iade etmekten de çekinmem :)

Kardo bendede vatdi. Rahatsız etmiyorsa çok. Takılma. İps panellerde genellikle oluyor.
peki sizin ekranın ne tarafında var ışık sızması ? eğer kronik bir sorunsa bu monitörde ışık sızması takılmam da bana özel böyle hatalı bir monitör geldiyse iade etmekten de çekinmem :)
[/QUOTE]
Aslında. Bu biraz da seninle ilgili. Film falan açıp dene karanlık temalı filmlerde aşırı belli. Olup filmi bozuyor sa değiş.
İps panellerde hep var nedense bi sızma.

Konuyu okumadım başlığı okuyup geldim.

1 hafta önce satın aldım hiç bir sorun yaşamadım gayet memnunum herkese öneririm bu fiyata 144 hz 1 ms IPS panel Freesync monitör bulamazsınız.

Ekran kartım; RTX 2060 Super

HepsiBurada da indirim olacak diyorlar ama şimdiden 24G2U monitörün stoklarını sıfırladılar yani monitör yok Hepsiburada da :) sanırım monitörü bize aldırmayacaklar :)
Beyler ürün itopya da 999 TL acele edin son 85 ürün.

Dosya Ekleri

• BC4860EF-8935-4A9C-B272-F349F0244F91.jpeg
    BC4860EF-8935-4A9C-B272-F349F0244F91.jpeg
    10,6 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Monitör itopya'da 999₺'ye düşmüş. Siparişimi verdim, gelsin bakalım nasıl bir monitörmüş test edeceğim. Samsung 24" CFG73 ile yan yana deneyeceğim. Başka alıp kargo bekleyen vb. varsa telegram grubu var:
Beyler ürün itopya da 999 TL acele edin son 85 ürün.
Sayaç tamamen kandırma. Otomatiktir, bittikçe kendi kendine yenilenir. İtopya stok vermez. Son 65 ürün yazan bir ürünü almıştım. Telefon edip stok kalmamış dediler ve iptal ettiler. Monitörün güncel hali:
1574388438738.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 saat önce bu monitörü almak için mağazalarına gittim. Ciddi bir yoğunluk vardı. Boy boy bu monitör diziliydi. Almak istediğimi ama test edilmesini rica ettim. Tam tamına 6 kutuda ölü piksel sorunu çıktı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı