AOC 24G2U görüntüde çizgilenme

nova23

Kilopat
Arkadaşlar monitör bugün geldi. Laptopa bağlayıp kullanıyordum. Oyun oynarken 1-2 saat sonra ekranda hafif sararıp aşağıdakine benzer çizgiler oluşuyor. Laptoptan kabloyu çıkarıp taktığımda düzeldi. Tekrar takıp 1-2 saat kullanım sonunda yine oluştu. Sorun laptopun HDMI çıkışından kaynaklı mı sizce yoksa panelle ilgili mi sizce?

resim.jpeg

Anlatılana göre HDMI çıkışıyla alakalı gibi duruyor. Panel kaynaklı olsa devamlı yaşanırdı diye düşünüyorum. Monitörü farklı bir sistemde deneme şansınız varsa sorunun kaynağını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Net cafe ya da bilgisayar tamiri dükkanlarından da rica edebilirsiniz monitörü bağlayıp kontrol etmek için.

Anlatılana göre HDMI çıkışıyla alakalı gibi duruyor. Panel kaynaklı olsa devamlı yaşanırdı diye düşünüyorum. Monitörü farklı bir sistemde deneme şansınız varsa sorunun kaynağını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Net cafe ya da bilgisayar tamiri dükkanlarından da rica edebilirsiniz monitörü bağlayıp kontrol etmek için.
Hocam iade ettim monitörü. Laptoptan sonra ps'de de denedim. 1 saat sonra yine yapmaya başladı. Farklı hdmi kablo da kullandım. Sanırım monitör ısınınca kaynaklanıyordu sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı