AOC 24G2U monitör nereden alınmalı?

furs0n

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2020
Mesajlar
390
Çözümler
1
Uzun araştırmalar sonucunda, AOC 24G2U monitörünü almaya karar verdim ancak Sosyal'de de gördüğüm kadarıyla sanırım bu monitörde ölü piksel kronik bir sorun. MediaMarkt'da şu an 2.000 TL ancak bulunduğum şehirde de stok yok. İnternetten almayı düşünüyorum. Bu yüzden fakat ölü piksel çıkar mı, çıkarsa iade etmeli miyim? Kısacası pişman olur muyum internetten aldığım için? MediaMarkt'tan almayı isteme sebebim ise deneyip almak idi.
 
Şahsen ben ölü piksel sevmem 1 veya 2 tane olsa bile istemem. Siz rahatsız olmazsanız iade etmeyin ama derseniz ki rahatsız olurum iade edin ya da ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitörden alabilirsiniz donanım arşivinde incelemesi var oradan da bakabilirsiniz benim tercihim bu ASUS'tan yana olur.
Bu model sorunlu hocam.
 
VA panel alma hiç önermiyorum hele ki ASUS VG24VQ hiç alma BENCE. Aoc 24G2U alternatifi olarak ViewSonic XG2405'e bakabilirsin.
Aynen sakın VA panel alma kardeşim. En son açtığım konuya bakarsan sebebini açıkladım zaten. Ghosting belası çok var düşme o hataya.
 

Geri
Yukarı