2000 tlye kadar bütçem var ama aoc monitörlerde ölü piksel çıkma oranı yüksek mişXG2405 ama şu an fiyatlar uçmuş durumda. Kaç TL'ye alacaksınız ?
Çıkması düşük ihtimal, çıksa bile değişim yapabiliyorsun zaten.2000 tlye kadar bütçem var ama aoc monitörlerde ölü piksel çıkma oranı yüksek miş
XG2405 sence nasıl bir monitör sence ?Çıkması düşük ihtimal, çıksa bile değişim yapabiliyorsun zaten.
İyi bir monitör, ikisi arasından tercihim XG2405 olurdu zaten.XG2405 sence nasıl bir monitör sence ?
50 60 tl birşey display port önemli olan o değil knkBildiğim kadarıyla AOC'nin içinden displayport kablosu çıkarken Viewsonic'ten çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.