AOC 24G2U Ölü piksel

canchad

Hectopat
AOC 24g2U 24" monitörüm bugün geldi. Ekranın en sağ kısmında 2 tane ölü piksel var. Çok yaklaşınca görünüyor beyaz ekranda ama normal uzaklıktan bakıldığında görünmüyor bile. Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ölü pikselin çoğalmasıyla ilgi modele göre değişiyormuş. AOC'nin bu modelinde durum nasıl bilgili tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Görüntüsünü bende çok beğendim öncesinde Benq 2270h kullanıyordum değişim için yollayınca ben bunu nasıl kullanıyormuşum dedim. Eski monitörden AOC'a geçince pekte birşey anlamamıştım ama 144Hz'den 60Hz'e düşünce farkını anladım acayip bir fark varmış cidden.
Monitör geldi, bir sorun göremedim ben sonradan ölü pixel çıkması gibi birşey olmazsa şuanlık bir sorun yok.
Hocam konuyla alakasız ama duvar kağııd neredn bulabiliriz. Çok hoşmuş :D

bende de aynı monitör var. ölü piksel yok. fakat resimden de anlaşılacağı üzere ekranın sağ alt tarafında ışık sızması var. sadece siyah görüntüde belli oluyor. sizce bu büyük bir sorun mu. aldığım yere değişim talebinde bulunmalımıyım ? ileride bu ışık sızan yer daha çok büyür mü. bu monitörü kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir sorun varmı

Dosya Ekleri

• 20191119_221625.jpg
    20191119_221625.jpg
    390,4 KB · Görüntüleme: 155
İlk parti sıkıntılı olduğu için QP bilişim tüm stokları iade etmiş. Herkesde aynı sorun olduğu için yenisini göndersek gene aynısı olcak diyorlar bende ücret iadesi taleb edeceğim bu monitörü almamanızı öneririm teşekkürler . Ürün kronik sorunludur, şimdilik almamanızı öneririm..!

İlk parti sıkıntılı olduğu için QP bilişim tüm stokları iade etmiş. Herkesde aynı sorun olduğu için yenisini göndersek gene aynısı olcak diyorlar bende ücret iadesi taleb edeceğim bu monitörü almamanızı öneririm teşekkürler . Ürün kronik sorunludur, şimdilik almamanızı öneririm..!
Bilgilendirme için teşekkürler bu monitörün kronik sorunlu olarak piyasaya sürülmesi büyük bir hata.
2.parti de isim değişikliği şart yoksa kimse almaya cesaret edemez.

bende de aynı monitör var. ölü piksel yok. fakat resimden de anlaşılacağı üzere ekranın sağ alt tarafında ışık sızması var. sadece siyah görüntüde belli oluyor. sizce bu büyük bir sorun mu. aldığım yere değişim talebinde bulunmalımıyım ? ileride bu ışık sızan yer daha çok büyür mü. bu monitörü kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir sorun varmı
Evet bende aynı sorunu yaşadım değişim için yolladım.

Evet bende aynı sorunu yaşadım değişim için yolladım.
yeni gelen üründe de ya ölü piksel yada ışık sızması çıkar muhtemelen. bu monitörün hatasız olanını bulmak zor sanırsam. monitör çok kullanımdan sonra göz yormaya başlıyor. görüntüde tam istediğim netliği de bulamadım. daha önce LG ips monitör kullanmıştım. netlik konusunda aoc'dan daha kaliteliydi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı