Bu da aklımda olsun çok teşekkür ederim hocam.Atasun Optik de I block gözlük var 60tl mi ne denemedim ama işe yarayabilir
Bu da aklımda olsun çok teşekkür ederim hocam.Atasun Optik de I block gözlük var 60tl mi ne denemedim ama işe yarayabilir
Msi laptota küçük ekranı vardı 17.3 inc fakat ips paneldi. Hatta ekranından çok memnundum. Bunun ışığı biraz projektör gibi. Gerçi F/P ürünü iyi hatayı bilgisayarın en önemli parçası olan monitörde bütçe kısıtlaması yaparak yaptım (bence). Üst düzey bir ekran almam gerekiyordu gözlerimden dolayı.Msi büyük ihtimalle TN panel ve küçük ekranlı olduğu için bir anda büyük ekran ve IPS panele alışamamış olma ihtimaliniz olabilir(renkler daha canlı olduğundan dolayı vs). Bence alışmanız açısından biraz süre tanıyın 1 2 gün.
Msi laptop hangi model idi acaba?Msi laptota küçük ekranı vardı 17.3 inc fakat ips paneldi. Hatta ekranından çok memnundum. Bunun ışığı biraz projektör gibi. Gerçi F/P ürünü iyi hatayı bilgisayarın en önemli parçası olan monitörde bütçe kısıtlaması yaparak yaptım (bence). Üst düzey bir ekran almam gerekiyordu gözlerimden dolayı.
MSI laptop hangi model idi acaba?
Bence 1 2 güne bir sorun kalmayacak gibi geliyor. Benim de basima gelmişti boyle bir durum.
Bende de aynı sorun var 15.6 inçten aoc 24g2u geçtim gözlerim fena yanıyor. 2 haftaya yakın oldu ağrı biraz azaldı fakat hala daha var gibi sizde nasıl oldu geçtimi ?Hocam MSI GE72vr 7RF modelini kullanıyorum. İnş bir iki güne sıkıntı kalmaz.
Bende de aynı sorun var 15.6 inçten aoc 24g2u geçtim gözlerim fena yanıyor. 2 haftaya yakın oldu ağrı biraz azaldı fakat hala daha var gibi sizde nasıl oldu geçtimi ?
Renk doygunluğu nedir ? sizde aoc 24g2u kullanıyorsanız bana ayarlarınızı atabilir misiniz? Ben böyle kullanıyorumMonitörün SRGB degeri yüksek oldugu için oluyor olabilir. Bilimsel bir kanıt var mı bilmiyorum ama renkler aşırı doygun ekrana bakmıştım ve renklerin çok koyu olması sebebiyle gözlerim yorulmuştu aynen bahsettiginiz, yanma gibi şeyler bende de olmuştu. Ekran kartı ayarlarından yada monitörün menüsünde ayar yapma imkanı varsa renk doygunlugunu düşürüp tekrar dener misiniz? Ben böyle çözmüştüm benim sorunumu.
Renk doygunluğu nedir ? sizde aoc 24g2u kullanıyorsanız bana ayarlarınızı atabilir misiniz? Ben böyle kullanıyorum Eki Görüntüle 1068553
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.