azkaRRa
Hectopat
RTX 2060s & Ryzen 5 3600 lü sistem toplayacağım. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Bu zamana kadar hep TN panel baktım. Bu yüzden AOC G2590PX modelini düşünüyordum. Tasarımına kadar çok hoşuma gitmişti. Ama PPI değeri diğer modellere göre bir tık daha düşük. Kafam burada karıştı. Normal bir TN monitör PPI değeri 92 iken bu monitörün bazı kaynaklarda 89 bazılarında 90 PPI olduğu yazıyor. Sonra işte uygun fiyattan AOC 24G2U modeliyle karşılaştım. IPS olmasına rağmen düşük ms ve ghosting değerleriyle birlikte uygun fiyatıyla bu monitör aklımı çeldi diyebilirim. Forumda da monitörle ilgili herkes çok olumlu yorumlar yapıyor. Sizce ağırlıklı CS oynayan biri TN panel yerine IPS seçmeli mi? Bu PPI konusunda ne düşünüyorsunuz? Hangisini tavsiye edersiniz?
www.incehesap.com
www.hepsiburada.com

AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

AOC G2590PX 24.5" 1ms 144Hz (Analog+2xHDMI+Display) FreeSync Fiyatı
AOC G2590PX 24.5" 1ms 144Hz (Analog+2xHDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!