AOC 24G2U vs TUF Gaming VG249Q

LindaR35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu iki monitor arasinda hangisi daha iyidir? Acaba eksileri falan nelerdir? Hangisi marka veya genel anlamda tavsiye edersiniz?

ASUS TUF, 24G2U'nun renk kalitesi olarak yanına yaklaşamaz. AOC tercihim olurdu. Fakat AOC'larda kronik mi emin değilim bir çizgi sorunu var.
Nasil yani hocam cizgi ne onu tam anlamadim. Oyun ve film icin aliyorum hocam. Cok olumlu yorum var 24g2u hakkinda ama asusunda cok fazla satışı var sadece amazonda 5k satışı var . Hangisini almam daha mantıklı olur ? FPS oyunlari ve film izlemek için alıyorum

Nasil yani hocam cizgi ne onu tam anlamadim. Oyun ve film icin aliyorum hocam. Cok olumlu yorum var 24G2U hakkinda ama ASUS'unda cok fazla satışı var sadece Amazon'da 5K satışı var. Hangisini almam daha mantıklı olur? FPS oyunlari ve film izlemek için alıyorum

Bunlar iki örnek. Konu altlarında daha da var. Nedense kendini tekrar eden bir sorun. AOC'a lafım yok. Fakat model galiba kronik sorunlu.
ASUS bu işte Samsung telefon markasına döndü. Satışı çok, sorunları da bir o kadar.
İki alışverişin de kusurlar var. Fark etmiyor seçim.

TUF Gaming VG249Q kullanıyorum gayet memnunum az ghosting var o kadar ben indirimde 1680 TL'ye almıştım AOC o zamanlar 2.200'dü hangisi ucuzsa onu al fark etmez.​

Neden kalın yazdı anlamadım.

Bunlar iki örnek. Konu altlarında daha da var. Nedense kendini tekrar eden bir sorun. AOC'a lafım yok. Fakat model galiba kronik sorunlu.
ASUS bu işte Samsung telefon markasına döndü. Satışı çok, sorunları da bir o kadar.
İki alışverişin de kusurlar var. Fark etmiyor seçim.
Hocam 2 sindede sorun var diyonuz . Hangi marka alacaz hocam ben anlamadim bu iwi.

İki alışverişin de kusurlar var. Fark etmiyor
2 hafta once tuf anakart aldim ondanda korkmaya basladim. Neyapacam ben simdi

Hocam 2 sindede sorun var diyorsunuz. Hangi marka alacaz hocam ben anlamadim bu iwi.

2 hafta once TUF anakart aldim ondanda korkmaya başladım. Neyapacağım ben simdi

Dostum kork diye bilgi vermiyorum ben. Olanı konuşuyoruz. Panik yapmana gerek yok. İade denen bir olay var. Onunla uğraşırsın o kadar.
Aklına yatanı al geç.
Kıyaslaması zaten belli. AOC üzmez. ASUS çok satan bir marka. Ürünler ortada.

Dostum kork diye bilgi vermiyorum ben. Olanı konuşuyoruz. Panik yapmana gerek yok. İade denen bir olay var. Onunla uğraşırsın o kadar.
Aklına yatanı al geç.
Hocam bana bi net bilgi verirmisin asus hakkinda ? Asususun urunleri ortada diyosun ya lutfen biraz acarmisin? Bir bilgim yok asus urunleri hakkinda. Asusu markasinin sorunu nedir tam olarak?

Aklına yatanı al geç.
Aoc un stoklari yenilensin aoc alacam gibi duruyor.

Hocam bana bir net bilgi verir misin ASUS hakkinda? Asususun urunleri ortada diyosun ya lutfen biraz acar misin? Bir bilgim yok ASUS urunleri hakkinda. ASUS'u markasinin sorunu nedir tam olarak?

AOC'un stoklari yenilensin AOC alacağım gibi duruyor.

Dostum ASUS'u kötülemiyorum ben burada. Bende ASUS monitör kullanıyorum 2 adet. Fakat TUF serisinden değil. Biri VP biri ROG serisinden.
Bu TUF serisinin çoğu modeli tırt. Overshoot hatanı oranı yüksek monitörler. Hissis renkler, yüksek IPS GLow gibi olumsuzlukları mevcut.
Fakat bunlar teknik bilgilere hakim insanların görüp takılacağı şeyler. Sen benim gözümden göremezsin monitörü. Bu yüzden sana normal gelecektir.
Ondan dolayı ürünler ortada ikisi de sana fark yaratmaz al geç diyorum.

Dostum ASUS'u kötülemiyorum ben burada. Bende ASUS monitör kullanıyorum 2 adet. Fakat TUF serisinden değil. Biri VP biri ROG serisinden.
Bu TUF serisinin çoğu modeli tırt. Overshoot hatanı oranı yüksek monitörler. Hissis renkler, yüksek IPS glow gibi olumsuzlukları mevcut.
Fakat bunlar teknik bilgilere hakim insanların görüp takılacağı şeyler. Sen benim gözümden göremezsin monitörü. Bu yüzden sana normal gelecektir.
Ondan dolayı ürünler ortada ikisi de sana fark yaratmaz al geç diyorum.

Neyin cazı bu konu sahibine sözüm içine sineni alıp geçmen ASUS alırsan bu arkadaşın teknik bilgileri aklına gelir moralin bozulur. AOC al biraz daha iyi renk gamutu var ve aralarında inan fazla fark yok. Bir malı iyi kullanırsan hiçbir zaman sıkıntı çıkmaz. Eğer iade etmeyi falan düşünürsen Amazon'dan al en sıkıntısız firma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı