AOC 24G2U vs TUF Gaming VG249Q

Neyin cazı bu konu sahibine sözüm içine sineni alıp geçmen ASUS alırsan bu arkadaşın teknik bilgileri aklına gelir moralin bozulur. AOC al biraz daha iyi renk gamutu var ve aralarında inan fazla fark yok. Bir malı iyi kullanırsan hiçbir zaman sıkıntı çıkmaz. Eğer iade etmeyi falan düşünürsen Amazon'dan al en sıkıntısız firma.

Caz mı? Neden bahsediyorsun sen? Düşük bütçede sorunsuz marka-model mi var? Bana yükselmeden önce otur bilgi havuzunu geliştir. AOC'un daha iyi olduğunu konunun başında söyledim. Arkasından, çıkmış sorunları konuştuk. Moral bozacak bir durum yok. Çok moralin bozuluyorsa git arkadaşa bütçe yardımında bulun moral bozmayacak monitör önerelim. Sen kalkmış caz diyorsun. Lugatına dikkat etmende fayda var.

Neyin cazı bu konu sahibine sözüm içine sineni alıp geçmen ASUS alırsan bu arkadaşın teknik bilgileri aklına gelir moralin bozulur. AOC al biraz daha iyi renk gamutu var ve aralarında inan fazla fark yok. Bir malı iyi kullanırsan hiçbir zaman sıkıntı çıkmaz. Eğer iade etmeyi falan düşünürsen Amazon'dan al en sıkıntısız firma.
Haklisin amazon daha iyi bu konuda . Asustuf anakartida amazondan aldim allahtan

Dostum ASUS'u kötülemiyorum ben burada. Bende ASUS monitör kullanıyorum 2 adet. Fakat TUF serisinden değil. Biri VP biri ROG serisinden.
Bu TUF serisinin çoğu modeli tırt. Overshoot hatanı oranı yüksek monitörler. Hissis renkler, yüksek IPS GLow gibi olumsuzlukları mevcut.
Fakat bunlar teknik bilgilere hakim insanların görüp takılacağı şeyler. Sen benim gözümden göremezsin monitörü. Bu yüzden sana normal gelecektir.
Ondan dolayı ürünler ortada ikisi de sana fark yaratmaz al geç diyorum.
Hocam tesekkur ederim yardiminiz icin AOC alacam herhalde. Bakalimbi stoklar yenilensin 24G2U modelinin . Hangisinin amazon satisi varsa onu alicam. Oncelikolarak AOC tercih etmeye calisirim. Buarada 24g2u nun 27 inc olanini onerirmisin hocam ? Yoksa piksellesme falan olurmu? Cok buyuk gelirmi?

Hocam teşekkür ederim yardiminiz icin AOC alacağım herhalde. Bakalimbi stoklar yenilensin 24G2U modelinin. Hangisinin Amazon satisi varsa onu alacağım. Oncelikolarak AOC tercih etmeye calisirim. Bu arada 24G2U'nun 27 inc olanini önerir misin hocam? Yoksa piksellesme falan olur mu? Cok buyuk gelir mi?

Bu bütçelerde olan monitörler belli.
Lenovo G24-20 Monitör - Forumda konusunu açıp alan arkadaşlar epey oldu. Bakabilirsin.
ViewSonic XG2405-2 Monitör - Uzun yıllardır monitör sektöründe ViewSonic. Tercih edilen ara ürün bir monitör.

AOC 27 elbette güzel monitör. Fakat 12. ayda stok varken fiyatı 6K civarıydı. O bütçelere çıkarsan konuşuruz.
Şu AOC'ta renkler ne kadar kaliteli de olsa çizgi sorunu aklıma takılıyor. Geçen ikinci el AOC bakan biri ile konuştum. 2 yıldan sonra genelde bu sorun oluyor dedi. Şaşırıtıcı. Ben monitörleri anlık görübiliyorum. Uzun kullanım testinde bulunamadım. Bu yüzden bazı modellere nötr bakarım.
Amazon iade konusunda daha destekçi olduğu için öneriliyor. Normal şartlarda büyük satıcılar da destek oluyorlar.

Hocam valla bilemedim . Ben bir kere alip bi sikinti cikmamasini istiyorum. Bide turkiyede de bulunmayacam bir sene sonra oyuzden sikinti cikarmayacak bir monitor ariyorum😒

Bu bütçelerde olan monitörler belli.
Lenovo G24-20 Monitör - Forumda konusunu açıp alan arkadaşlar epey oldu. Bakabilirsin.
ViewSonic XG2405-2 Monitör - Uzun yıllardır monitör sektöründe ViewSonic. Tercih edilen ara ürün bir monitör.

AOC 27 elbette güzel monitör. Fakat 12. ayda stok varken fiyatı 6K civarıydı. O bütçelere çıkarsan konuşuruz.
Şu AOC'ta renkler ne kadar kaliteli de olsa çizgi sorunu aklıma takılıyor. Geçen ikinci el AOC bakan biri ile konuştum. 2 yıldan sonra genelde bu sorun oluyor dedi. Şaşırıtıcı. Ben monitörleri anlık görübiliyorum. Uzun kullanım testinde bulunamadım. Bu yüzden bazı modellere nötr bakarım.
Amazon iade konusunda daha destekçi olduğu için öneriliyor. Normal şartlarda büyük satıcılar da destek oluyorlar.
Hocam aslinda 4.5k falan monitorde ala bilirim eger daha iyi secenek varsa onuda tercih ede bilirim haberiniz olsun

Hocam vallahi bilemedim. Ben bir kere alip bir sıkıntı cikmamasini istiyorum. Bir de Türkiye'de de bulunmayacağım bir sene sonra o yüzden sıkıntı cikarmayacak bir monitor ariyorum😒

Hocam aslinda 4.5k falan monitorde alabilirim eger daha iyi secenek varsa onu da tercih edebilirim haberiniz olsun

4K üstü bütçede net önerim Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR budur. Forumda onlarca konusu mevcut. Aldırdığım kişi sayısı da epey fazladır.

27 olsun istiyorsan 24 inç modelini epey önerdiğim için Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör alternatif olarak saklayabilirsin.

4K üstü bütçede net önerim Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR budur. Forumda onlarca konusu mevcut. Aldırdığım kişi sayısı da epey fazladır.

27 olsun istiyorsan 24 inç modelini epey önerdiğim için Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör alternatif olarak saklayabilirsin.
Hocam yukseklik ayarli olmasini istiyorum bu dell monitoru cok gordum de monitor cirkin hocam sevmedim. Hocam27de piksellesme olmuyorsa 27 tercihim olur . 27 inc monitor oneriniz varmi sikinti cikarmayacak ?

Hocam bu Dell monitor en iyisi mi bu fiyatta?

Son düzenleme:
Hocam yukseklik ayarli olmasini istiyorum bu Dell monitoru cok gordum de monitor cirkin hocam sevmedim. Hocam27'de piksellesme olmuyorsa 27 tercihim olur. 27 inc monitor oneriniz var mı sıkıntı cikarmayacak?

Dell'in pivot özelliği yok fakat yükseklik ayarı var.
27 inç'te çok yakından bakarsan pikselleşme oluyor. Bir de kalitesiz panel kullanan marka-modellerde buna rastlarsın. Bu Dell'in 27 inç versiyonu vardı. Alanlar oldu ve memnunlar. Fakat stokta yok.
Şu sıkıntı çıkartmayacak konusunu bir kenara bırak. Bunu kimse bilemez. Sorunu ön göremem. Sorun şans işidir.
Aklıma yatan 27 inç ViewSonic XG2705-2 Monitör ViewSonic var. Belli bir kitlesi olan markadır. Kötü yanı yok. Tipik bir 27 inç-1080p monitör.

27 inç'te çok yakından bakarsan pikselleşme oluyor. Bir de kalitesiz panel kullanan marka-modellerde buna rastlarsın. Bu Dell'in 27 inç versiyonu vardı. Alanlar oldu ve memnunlar. Fakat stokta yok.
Şu sıkıntı çıkartmayacak konusunu bir kenara bırak. Bunu kimse bilemez. Sorunu ön göremem. Sorun şans işidir.
Aklıma yatan 27 inç ViewSonic XG2705-2 Monitör ViewSonic var. Belli bir kitlesi olan markadır. Kötü yanı yok. Tipik bir 27 inç-1080p monitör.
Tamamdir tesekkur ederim

Kalitesiz panel kullanan markalar hangileri peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı