AOC 24G2U Vs. ViewSonic XG2405

Bütçe
2000 TL
@PuMaT 14. sayfadan itibaren başlıyor, yazmadığım çok daha fazla şey vardı. Yazdıklarımın yeterli olduğunu düşünüp daha fazla detaylandırmadım.

Anladım. Sinerji Bilgisayar yorumlarına baktım HDN değil ATN ile başlıyormuş eski seri, doğru mu?

Gamers Arenadan almıştınız. İade edebilidiniz mi peki? Ben BenQ EX2710 alacaktım ama ölü pixel çıkarsa iade almıyoruz servise yönlendiriyoruz demişlerdi.

Haftalardır başlıktaki 2 monitörü araştırıyorum. Önce fiyat düşmesini beklerken ölü pikselden dolayı iade politikasıyla ilgili sorunlar okuyorum. Bu sebeple bekleye bekleye monitör fiyatları da yükselmiş oldu.
Bu aralar İtopya' da Aoc'nin monitörü 1800, Viewsonic ise 1700 liradan satılıyor fakat orası da şans ürün düzgünse sıkıntı yok ama iade ve değişimde süreç çok uzuyormuş. Şimdi de Aoc ' nin 2. versiyonundaki farklılıklardan bahsediyorsunuz. İyice kafa karıştı .
1 ölü pikselde bile iade veya değişimi kabul edebilecek bir yer lazım. Tavsiye edebileceğiniz şurayı takip et ve indirim kovala dediğiniz bir yer var mı ?

Bu siteye güven olmaz bence. Başka bir video'da eski AOC 24G2U ms degerine 5 ms demiş. Sizin attıgınız video da eski AOC 24G2U ms degerine 8 yazmışlar. Bunun gibi bir çok tutarsız ms degeri yakaladım. Benq EX2510 monitör için farklı average response time degerleri yazmışlar. Farklı videoları karşılaştırınca farkettim. Güvenilir degil bence bu site. Birilerinden para aldıkları kesin.

Haklı olabilirsiniz belki ama sanmıyorum. Zaman geçtikçe test etme metotları ve test sonuçlarını gösterdikleri tablolar değişince böyle farklar oluyor olabilir. Hem böyle bir şey olsa illa birileri tepki gösterirdi diye düşünüyorum.

Bir çok test verisin de average FPS, average response time gibi. Aynı marka model ürünler de ama farklı videoları karşılaştırınca çelişkiyi ben gördüm ve dikkatli çok kişiden de bu tarz yorumlar gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…