AOC 24G42e 180Hz 0,5 ms monitör alınır mı?

Bütçe
5500
24G42e kullandığına emin misin? Bu monitör bu sene şubat ayında tanıtıldı, TR'ye şubat ayının sonunda geldi. Bu monitörü kullandığına emin misin? Bana AOC'un başka bir monitörü kullanmışsın gibi geldi.
1747827049207.png
Hocam ben E olmayanını kullanmışım şimdi baktım. Yeni gelen monitore E eklemişler fakat mal aynı mal.

Hocam Peki 24G42e alınır mı? Rekabetci oyunlar oynuyorum hep.
Hocam diğer modelini bilmiyorum ama AOC bu fiyat skalasında güvenmiyorum artık.

Alınır, incelemeler doğrultusunda kaliteli bir model. Panel bilgisi mevcut değil ama, iyi yani.
Hocam panel bilgisi mevcut değil deyip nasıl önerebiliyorsunuz?
Kronik olan yer paneli diyorum siz öneriyorsunuz. İyi misiniz?

24G42e kullandığına emin misin? Bu monitör bu sene şubat ayında tanıtıldı, TR'ye şubat ayının sonunda geldi. Bu monitörü kullandığına emin misin? Bana AOC'un başka bir monitörü kullanmışsın gibi geldi. İsimleri karıştırdınız büyük ihtimal. İlk defa 24G42e ile alakalı panel bozulması şikayeti duyuyorum. 24G4X vs kullandınız gibi geliyor bana.

Senin kullandığın 24g2ze modeli, 24g42e farklı bir monitör.
Eki Görüntüle 2495702

Sizin kullandığınız:

KS'nin sorduğu monitör:
Ya hocam iyi misin sen, şu an kullandığım monitor bambaşka bir model. 240hz. Ben arkadaşın sorduğu modeli de kullandım. Anlamıyor musun?

Diğer modellerin panel bilgisi sende mevcut ise, buyur söyle de bakalım. İncelemelerde iyi çıkan bir model olduğu için öneriyorum. Panel bilgisi kolay bulunan bir şey mi sanıyorsunuz? İyi misiniz siz? Aynı fiyat bandında ASUS TUF VG249QM1a da var mesela sizinki ile aynı paneli kullanıyor, tek fark arka aydınlatma ki onda da benzer kalitedeler. Sorsak ASUS daha iyi dersiniz. :D

Hocam diğer modelini bilmiyorum ama AOC bu fiyat skalasında güvenmiyorum artık.

Ya hocam iyi misin sen, şu an kullandığım monitor bambaşka bir model. 240Hz. Ben arkadaşın sorduğu modeli de kullandım. Anlamıyor musun?

24G42E'yi aldığına ve kullandığına dair kanıt at o zaman. 3 aylık monitörü ne ara kullandında elinde kaldı?

AOC 24G42e aklımda bu monitörü almak var İtopya'dan alacağım. Önerileriniz var mı maksimum bütçem 5500 İtopya veya Gaming.Gen.TR'den almayı düşünüyorum.
Ya hocam monitorum panel bilgisi mevcut bile değil. Paneli kronik. Aynı paneli kullanıyorlar yüksek ihtimalle önceki modelle. Riski alacaksan git al servisten çıkma.

Ya hocam monitörüm panel bilgisi mevcut bile değil. Paneli kronik. Aynı paneli kullanıyorlar yüksek ihtimalle önceki modelle. Riski alacaksan git al servisten çıkma.

Paneli kronik demen için kanıt atman lazım, 3 aylık monitörü bir anda kronik sorunlu ilan ediyorsunuz. Daha siz hariç bir panel bozulması şikayeti görmedim. Daha iyi dediğiniz bir model varsa önerin.

Diğer modellerin panel bilgisi sende mevcut ise, buyur söyle de bakalım. İncelemelerde iyi çıkan bir model olduğu için öneriyorum. Panel bilgisi kolay bulunan bir şey mi sanıyorsunuz? İyi misiniz siz? Aynı fiyat bandında ASUS TUF VG249QM1a da var mesela sizinki ile aynı paneli kullanıyor, tek fark arka aydınlatma ki onda da benzer kalitedeler. Sorsak ASUS daha iyi dersiniz. :D

24G42E'yi aldığına ve kullandığına dair kanıt at o zaman. 3 aylık monitörü ne ara kullandında elinde kaldı?
Arkadaşım sen iyi misin, sana diyorum ki benim monitorum şu an bambaşka bir monitoru AOC'nin. Servisten verdiler 240hz. Buna ben para falan vermedim. Önceki modeli de buraya bırakıyorum. Bunu kullandım.
1747827540850.png
Bu iki kere panelden gitti. Sonra bana bu sene çıkan o modeli vermeyi teklif ettiler. Dedim ki hayır kronik monitorunuzu istemiyorum. Üst modelini verdiler. Yeni stoğa gelen monitorlerde de aynı panel kullanılıyor yüzde 90 ihtimalle. Senin hiç bir tecrüben yok geliyorsun alabilirsin diyorsun. Sana güveniyorsa zaten orası ayrı bir mevzu. Ben kullandım, kullanıcı tecrübemi yazdım. Tecrübem rezalet. Ama görüyorum ki senin tecrüben dahi yok.

Arkadaşım sen iyi misin, sana diyorum ki benim monitörüm şu an bambaşka bir monitoru AOC'nin. Servisten verdiler 240Hz. Buna ben para falan vermedim. Önceki modeli de buraya bırakıyorum. Bunu kullandım.
Eki Görüntüle 2495705
Bu iki kere panelden gitti. Sonra bana bu sene çıkan o modeli vermeyi teklif ettiler. Dedim ki hayır kronik monitorunuzu istemiyorum. Üst modelini verdiler. Yeni stoğa gelen monitorlerde de aynı panel kullanılıyor yüzde 90 ihtimalle. Senin hiçbir tecrüben yok geliyorsun alabilirsin diyorsun. Sana güveniyorsa zaten orası ayrı bir mevzu. Ben kullandım, kullanıcı tecrübemi yazdım. Tecrübem rezalet. Ama görüyorum ki senin tecrüben dahi yok.

24G4X ile 24G42e farklı monitörler, aynı paneli kullandığına dair bir kanıt atmanı bekliyorum. Ayrıca hadsizlik yapma, bir şeyden anladığın yok. Çok biliyorsan kendin bundan daha iyi bir model önerde görelim.

Paneli kronik demen için kanıt atman lazım, 3 aylık monitörü bir anda kronik sorunlu ilan ediyorsunuz. Daha siz hariç bir panel bozulması şikayeti görmedim. Daha iyi dediğiniz bir model varsa önerin.
Görmedim mi 🤣
1747827707769.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı