Daha fazla
16 inc laptoptan isime yarar diye buna gectim 24 ince min 2K şart 1080p de net gelmiyor videolar piksel yogunlugu farkindan sanirim.
Katılıyorum. Beyaz rengi beyaz gibi almak icin bende cok urastim beyazlar biraz sariya kaciyor default ayarlarda.
Monitörü almayı düşünen arkadaşlar için bu mesajı yazıyorum. Eğer bu monitörü satın alacaksanız fabrika ayarlarında tüm renklerin gerçekten oldukça doygun ve canlı olduğunu fakat özellikle beyazların hafif sarımsı bir tonda geleceğini göz önünde olacağını göz önünde bulundurun. HDMI, farklı DP kabloları ile birçok kez kasanın farklı portlarında da denedim fakat netice yine aynıydı. Biraz AMD: Radeon Software yazılımı, biraz Windows renk yönetimi ve monitörün kendi OSD ayarları ile istediğim aralığa getirebildim renkleri. Monitör güzel ve renk tonları gerçekten canlı fakat hafif sarı renk gerçeğini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Belki başkası bu kadar sorun etmez ama yine de söylemek istedim.
Katılıyorum. Beyaz rengi beyaz gibi almak icin bende cok urastim beyazlar biraz sariya kaciyor default ayarlarda.