AOC 24G4HA nasıldır?

Bu fiyata daha iyi bir FPS oyun monitörü var mıdır? Yeni bir ürün fakat AOC kalitesi, hoparlör, pivot olmasıyla çok cazip duruyor.
Hiçbir bilgi yok bu monitör hakkında. Monitör olarak bunu alabilirsiniz. Gelir gelmez overdrive modunu hızlı yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir bilgi yok bu monitör hakkında. Monitör olarak bunu alabilirsiniz. Gelir gelmez OverDrive modunu hızlı yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bilindik markalardan almak daha mantıklı değil mi? Sırf 300Hz diye daha soluk renk kontrast vb bir monitör almak istemem.

Hocam bilindik markalardan almak daha mantıklı değil mi? Sırf 300Hz diye daha soluk renk kontrast vb bir monitör almak istemem.
Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, Asus gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Ana Abdullah Hacıgül hangi panelin kullanıldığını söylese iyi olurmuş. Bu monitörün renk gamutu düşük ama çöp değil, parlaklığı iyi ve gecikme değerleri iyi 300 Hz'e yetişmiş monitör.

Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, ASUS gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Ana abdullah hacıgül hangi panelin kullanıldığını söylese iyi olurmuş. Bu monitörün renk gamutu düşük ama çöp değil, parlaklığı iyi ve gecikme değerleri iyi 300 Hz'e yetişmiş monitör.

Hocam panel konusunda haklısın. Lakin bu tarz monitörler bana uzun vadeli gelmiyor. Ayrıca videoda yüksek Hz'lerde ms değerlerinde sıkıntı yaşanmış. Lakin kesinlikle bir fiyat performans monitörü. 6500-7000TL arası 180 üstü bir monitör önerseniz ne önerirdiniz.

AOC marka ve bu modeli önermiyorum. 2 ay uğraştım monitör için. Çok sıkıntılı bir model.

Ne gibi sıkıntı oldu hocam.

Ne gibi sıkıntı oldu hocam.
2 tane AOC 24G4X almıştım. Biri ilk ay bozuldu. 2 ay bilgisayarsız kalındı. Diğeri 2 ay önce bozuldu. 2 ayda ben uğraşamadım. 1 yılda 4 ay bilgisayarla hiçbir şey yapamadım. Forumlarda konuları görebilirsiniz. Benim gibi sorun yaşayan çok kullanıcı var. İkisini de Lenovo Legion R25i-30 ile değişim yaptılar. Hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.

2 tane AOC 24G4X almıştım. Biri ilk ay bozuldu. 2 ay bilgisayarsız kalındı. Diğeri 2 ay önce bozuldu. 2 ayda ben uğraşamadım. 1 yılda 4 ay bilgisayarla hiçbir şey yapamadım. Forumlarda konuları görebilirsiniz. Benim gibi sorun yaşayan çok kullanıcı var. İkisini de Lenovo Legion R25i-30 ile değişim yaptılar. Hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Hocam ben AOC 24G4ha yı sormuştum g4X sıkıntılı bir model olduğunu biliyordum.

Aynı fabrika çıkışlı.

Fabrika çıkışla alakası yok. Kullanılan panelle alakalı bir durum. Mesela AOC 24G2sp, Gigabyte G24F2 ve MSI G2412 aynı kronik sorunlu paneli kullanıyor, bozulmaya meyilli monitörler. Çünkü dediğim gibi panel kronik sorunlu. O zaman Gigabyte veya MSI da almayın.

ASUS'un da XG259cmS modeli kronik sorunlu ASUS'ta almayın.

Samsung da G3 ve G5 serisinde bir sürü ghosting sorunlu model var Samsung da almayın. Lenovo da R27QE modeli zamanında ölü piksel sorunuyla biliniyordu, hatta bu yüzden Lenovo monitörlerde kalite kontrol sorunu var Lenovo monitör alırken bunları bilin diyen gördüm.

Tek tek sorunlu seri sayacaksak her markada var, sorun olmaz. Sizin kullandığınız ürün kronik sorunlu. 24G4ha da sorun olup olmadığını bilmiyoruz. Aynı markadan çıkma diye otomatik kronik sorunlu olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı