Hiçbir bilgi yok bu monitör hakkında. Monitör olarak bunu alabilirsiniz. Gelir gelmez overdrive modunu hızlı yapın:Bu fiyata daha iyi bir FPS oyun monitörü var mıdır? Yeni bir ürün fakat AOC kalitesi, hoparlör, pivot olmasıyla çok cazip duruyor.
Hiçbir bilgi yok bu monitör hakkında. Monitör olarak bunu alabilirsiniz. Gelir gelmez OverDrive modunu hızlı yapın:
Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, Asus gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Ana Abdullah Hacıgül hangi panelin kullanıldığını söylese iyi olurmuş. Bu monitörün renk gamutu düşük ama çöp değil, parlaklığı iyi ve gecikme değerleri iyi 300 Hz'e yetişmiş monitör.Hocam bilindik markalardan almak daha mantıklı değil mi? Sırf 300Hz diye daha soluk renk kontrast vb bir monitör almak istemem.
Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, ASUS gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Ana abdullah hacıgül hangi panelin kullanıldığını söylese iyi olurmuş. Bu monitörün renk gamutu düşük ama çöp değil, parlaklığı iyi ve gecikme değerleri iyi 300 Hz'e yetişmiş monitör.
AOC marka ve bu modeli önermiyorum. 2 ay uğraştım monitör için. Çok sıkıntılı bir model.
2 tane AOC 24G4X almıştım. Biri ilk ay bozuldu. 2 ay bilgisayarsız kalındı. Diğeri 2 ay önce bozuldu. 2 ayda ben uğraşamadım. 1 yılda 4 ay bilgisayarla hiçbir şey yapamadım. Forumlarda konuları görebilirsiniz. Benim gibi sorun yaşayan çok kullanıcı var. İkisini de Lenovo Legion R25i-30 ile değişim yaptılar. Hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.Ne gibi sıkıntı oldu hocam.
2 tane AOC 24G4X almıştım. Biri ilk ay bozuldu. 2 ay bilgisayarsız kalındı. Diğeri 2 ay önce bozuldu. 2 ayda ben uğraşamadım. 1 yılda 4 ay bilgisayarla hiçbir şey yapamadım. Forumlarda konuları görebilirsiniz. Benim gibi sorun yaşayan çok kullanıcı var. İkisini de Lenovo Legion R25i-30 ile değişim yaptılar. Hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
Aynı fabrika çıkışlı.Hocam ben AOC 24G4ha yı sormuştum g4X sıkıntılı bir model olduğunu biliyordum.
Aynı fabrika çıkışlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.