AOC 24G4HA nasıldır?

Hocam size de hayırlı olsun.
Aygıt yöneticisinden monitörün donanım kimliklerinde ne yazıyor bakabilir misiniz?
AOC 24G4HA için.
Çok teşekkürler hocam.

Baktım orada da Genel PnP Monitör yazıyor.

Neye bakacaksınız merak ettim.

Ben de memnunum. 1 aya yaklaştı bende bir problem yok ama uzun vadesini bilemiyorum. Sorsalar tavsiye ederim.

Bu bir sıkıntı mı yoksa olağan bir şey mi bilmiyorum ama arada takılma olunca bazı oyunlarda ekranın üst bölgesi anlık kararıp geri geliyor. Görüntüde ve akıcılıkta bir sıkıntım yok onun dışında. Sağlam duruyor.

Çift monitör kullanıyorum ve Adaptive Sync açık sanırım bunlardan biri sebep oluyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim sıkıntı mı yoksa olağan bir şey mi olduğuyla alakalı.
Ekran kartınız Nvidia mı? Ben de Nvidia kullanıyorum yalnız adaptive sync tarzı bir ayar yapmadım. Bir sıkıntı da yaşamadım. Display port kablosuyla bağladım.

Çok teşekkürler hocam.

Baktım orada da genel PnP monitör yazıyor.

Ekran kartınız NVIDIA mı? Ben de NVIDIA kullanıyorum yalnız Adaptive Sync tarzı bir ayar yapmadım. Bir sıkıntı da yaşamadım. DisplayPort kablosuyla bağladım.

Evet, NVIDIA. Her şeyde olmuyor zaten dediğim sorun, o yüzden takmıyorum çok kafama. Neden oluyor merak ediyorum sadece.

Bu bilgiden monitörün panel bilgisine ulaşmaya çalışıyorum ama bir sonuç çıkmadı.
Yeni monitör olduğu için herhangi bir test falan da yok.
İnşallah sorunsuz kullanırsınız ikiniz de...
Teşekkürler ilgilerinize.

Dosya Ekleri

• AOCB466.png
    AOCB466.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı