AOC 24G4HA nasıldır?

Fabrika çıkışla alakası yok. Kullanılan panelle alakalı bir durum. Mesela AOC 24G2sp, Gigabyte G24F2 ve MSI G2412 aynı kronik sorunlu paneli kullanıyor, bozulmaya meyilli monitörler. Çünkü dediğim gibi panel kronik sorunlu. O zaman Gigabyte veya MSI da almayın.

ASUS'un da XG259cmS modeli kronik sorunlu ASUS'ta almayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung da G3 ve G5 serisinde bir sürü ghosting sorunlu model var Samsung da almayın. Lenovo da R27QE modeli zamanında ölü piksel sorunuyla biliniyordu, hatta bu yüzden Lenovo monitörlerde kalite kontrol sorunu var Lenovo monitör alırken bunları bilin diyen gördüm.

Tek tek sorunlu seri sayacaksak her markada var, sorun olmaz. Sizin kullandığınız ürün kronik sorunlu. 24G4ha da sorun olup olmadığını bilmiyoruz. Aynı markadan çıkma diye otomatik kronik sorunlu olmuyor.

Ağzınıza sağlık hocam. 24G4ha panelini öğrenebilsek alınabilecek bir monitöre benziyor aslında keşke biraz testi olsa ama hiç yok sanırım.

7100e düşüyor fakat stoklarda yok şu an geldiğinde kesinlikle değerlendireceğim. Hoparlörlü olarak bu fiyatta alınabilecek en mantıklısına öneriniz var mı?

Asıl önerim:

Hoparlör bilgim yok, bütçeye uyuyor diye paylaşıyorum.

Monitörlerdeki hoparlörler zaten dandik oluyor. Ha yer kaplamasın dersen şunu gördüm ama dandik olduğu kesin. Yinede monitör hoparlörlerinden farksızdır.

G25F2 alıp yanına nispeten iyi bir hoparlörde alınabilir fakat 24G42E görüntü kalitesi bakımından çok daha iyi.

Asıl önerim:

Hoparlör bilgim yok, bütçeye uyuyor diye paylaşıyorum.

Monitörlerdeki hoparlörler zaten dandik oluyor. Ha yer kaplamasın dersen şunu gördüm ama dandik olduğu kesin. Yine de monitör hoparlörlerinden farksızdır.

G25F2 alıp yanına nispeten iyi bir hoparlörde alınabilir fakat 24G42e görüntü kalitesi bakımından çok daha iyi.

Hocam öneriler için sağ olun. Bütçem biraz arttı 7.5 8 civarına kadar çıkabilirim. Daha yüksek Hz bir monitör bakacağım.

Hocam öneriler için sağ olun. Bütçem biraz arttı 7.5 8 civarına kadar çıkabilirim. Daha yüksek Hz bir monitör bakacağım.
Samsung'tan daha hızlı ve daha yüksek kontrast oranına sahip.

Msi'dan daha yüksek parlaklığa 250vs 360nit ve %85 vs %89 DCI-P3 ile çok ufak miktarda daha iyi renk gamutuna sahip. Ayrıca ergonomisi de daha iyi.

Samsung'tan daha hızlı ve daha yüksek kontrast oranına sahip.

MSI'dan daha yüksek parlaklığa 250vs 360nit ve %85 vs %89 DCI-P3 ile çok ufak miktarda daha iyi renk gamutuna sahip. Ayrıca ergonomisi de daha iyi.

Öğrenci indirimi G4 7100TL civarında çok mantıklı duruyor.
Ayrıca G5'te 7.600 civarlarına düşüyor fakat 27 inç FPS oyunları için çok ideal olmadığından mantıklı değil sanırım.
Hocam çok sağ olasınız çok yardımcı oldunuz.

Öğrenci indirimi G4 7100TL civarında çok mantıklı duruyor.
Ayrıca G5'te 7.600 civarlarına düşüyor fakat 27 inç FPS oyunları için çok ideal olmadığından mantıklı değil sanırım.
Hocam çok sağ olasınız çok yardımcı oldunuz.
G5 almak yerine bu daha mantıklı olur. Görüntü kalitesi bakımından oldukça iyi. Ergonomisi de iyi. Ayrıca seri bir monitör.

27inç kullanıyorum, FPS oyunlarında sorun yaşamadım fakat üst düzey rekabetçi oynayan biri değilim. Valorantta immortal görmüşlüğüm var. Ortalamanın üstü bir rank.

Ben olsaydım 2k 27inç alırdım; fakat üst düzey rekabetçi oynuyorsanız 240hz ve üstü daha mantıklı olacaktır. Ama benim gibi takılmalık giriyorum, zevk almak için oynuyorum veya biraz rank kasarım fakat benim için çok önemli değil derseniz 2k daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı