Geçmiş olsun hocam muhtemelen bu modelde bende dahil forumdaki birçok arkadaşın yaşadığı panel arızası. Aldığınız yer ile iletişime geçin. Muhtemelen ürünü onlara yollamanızı isteyecekler daha sonra arıza tespiti yapıp farklı bir marka/model ile değişim veya para iadesinden birini seçeceksiniz.
Hocam siz direk tecproya yazmışsınız iletişim bilgisi atabilir misiniz?
Site: www.tecpro.com.tr Mail: tecpro@tecpro.com.tr |
Sanırım yurtiçi idi, yurtiçi kargo kodu verdiler o kod ile yolladımHocam siz iade için kendiniz mi götürdünüz yoksa kargoya mı verdiniz?
Sanırım yurt içi idi, Yurtiçi Kargo kodu verdiler o kod ile yolladım.
Siz bilirsinizTamamdır teşekkürler hocam.
Hocam monitörü dün gece kapadım az önce açtım ve hiçbir sorun yokyine de garantiye göndermeli miyim?
Kronik sorunlu mu bu model size değişim için hangi modeli önerdiler?Geçmiş olsun hocam muhtemelen bu modelde bende dahil forumdaki bir çok arkadaşın yaşadığı panel arızası. Aldığınız yer ile iletişime geçin. Muhtemelen ürünü onlara yollamanızı isteyecekler daha sonra arıza tespiti yapıp farklı bir marka/model ile değişim veya para iadesinden birini seçeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.