Sorunu çözebildin mi?Oyun oynuyordum ve monitör aniden sarsılma darbe almadığı halde bozuldu.
Sorunu çözemedim monitör iyiydi performans olarak ama aniden böyle bir sorunla karşılaştım.Sorunu çözebildin mi?
Bende almak üzereyim ama ne hikmetse tam alacağım monitörle alakalı sorunlar çıkıyor.
Hala bu attığın fotoğraftaki gibi mi yani?Sorunu çözemedim monitör iyiydi performans olarak ama aniden böyle bir sorunla karşılaştım.
Evet maalesefHala bu attığın fotoğraftaki gibi mi yani?
Çözersen yazar mısın? Ona göre bende alıp almamak arasında karar vereceğim.Evet maalesef
Hocam sorun çözüldü mü? 2 dakika önce aynı sorunu almaya başladım oyun oynarken oldu darbe almadı sıvı teması yok farklı kablolarla denedim yine böyleOyun oynuyordum ve monitör aniden sarsılma darbe almadığı halde bozuldu.
Hocam çözebildiniz mi benim de az önce aynı şekilde bozuldu.
Hocam son durum nedir bende bugün kargoya vericem yetkili serviseMaaleseff çözemedim direkt Şikayetvar üzerinden şikayet ettim hemen beni aradılar ve ürünü bize gönderin inceleyip ne gerekiyorsa yapalım dediler yarın kargoya vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.