AOC 24G4X Monitör bozuldu

Zeronxxxxx

Picopat
Daha fazla  
AOC 24G4X monitörüm var. Daha alalı bir ay olmadı. Alt Tab yapınca bir anda böyle oldu. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya geliyor

Hocam görüntüyü ekran kartından alıyorum . Ankara İtopyadan aldım sorun çıkarırlar mı ?

Sadece Windows'ta mı böyle?
Mesela sistemi açarken post ekranı gelirken vs. hala böyle mi?
Her zaman böyle

Aynı olayı yaşayan çok olmuş tek çare garantiye vermek.
Panele baktırtmaya girerseniz bir monitör parası isterler. Bende de aynı monitör aynı problem vardı garantiye gönderin.
Hocam 1 ay oldu olmadı değişim talep edemez miyim?

Son düzenleme:
Eğer sorunun panelde olduğunu netleştirdiyseniz garantiye yollayın. Değişim talep etmenizi önermiyorum, size tavsiyem iade talebinde bulunmanız ve farklı bir modele yönelmeniz olacak. Ben de dahil olmak üzere son zamanlarda AOC 24G4X modelinde sorun yaşayan çok kişi var. Ek olarak garantiye yollama süreci, servis süreci ve para iade süreci derken ortalama 2-3 hafta sürüyor iade işlemi.

Hocam bu güne kadar herkes bunu öneriyordu . Alternatifi nedir ki?

Hocam bu güne kadar herkes bunu öneriyordu . Alternatifi nedir ki?
AOC 24G4X alternatifi olarak son zamanlarda Lenevo Legion 25i-30 öneriliyordu ama şu anda stokta yok, karaborsaya düşmüş. Ben de alternatif bir monitör almak için araştırdım ama 24G4X standardında bir monitör bulamadım, piyasada pek stok yok gibi. En son bütçe artırıp kullanım amacıma daha uygun olan Samsung odyssey g4 almaya karar verdim. O bütçe içerisinde almayı düşündüğüm GIGABYTE G24F-2 monitörünü de düşünebilirsin, ben tepki süresini yavaş bulduğum için almadım. Şu an İtopya üzerinde 5200TL.

Son düzenleme:
Peki İtopya kendisi değişim yapar mı muadili vs ile ? Ya da para ekleyip üst versiyon alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…