AOC 24G4X Monitör bozuldu

Zeronxxxxx

Picopat
Daha fazla  
AOC 24G4X monitörüm var. Daha alalı bir ay olmadı. Alt Tab yapınca bir anda böyle oldu. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya geliyor

Kaç gün oldu hocam?
20 iş günü diye biliyorum ama o sınırı aştığında ya değişim ya da üst model veriyorlar diye biliyorum.
En azından böyle bir şekilde telafi ederler.
19 gün. Ama hafta sonlarını çıkarmadım.

Bir de model kronik sorunlu. Ona rağmen iade olmazsa firmanın ayıbı.

Firma son güne kadar bekletiyor...

Peki hocam firma değişim yapsa ilerde monitör yine sorun çıkartır mı?
Hocam herkesinki patır patır bozuldu . Bunun bozulmayacağı ne malum ? Ki bir kere daha bozulursa yine bu kadar beklemek zorunda mı kalacağım ? Kalsın ya . Hayır bide monitörlerin fiyatı arttı yine zarardayım.

Hocam herkesinki patır patır bozuldu . Bunun bozulmayacağı ne malum ? Ki bir kere daha bozulursa yine bu kadar beklemek zorunda mı kalacağım ? Kalsın ya . Hayır bide monitörlerin fiyatı arttı yine zarardayım.
Hocam bende sizinle aynı durumdayım...
benim önerim iade aldıktan sonra yılbaşı indirimini beklemek ya da kronik sorunlu olmayan monitör tercih etmek olucak.

Bu arada Rampage marka klavyem aldıktan 1.5 sene sonra bozuldu.
Hem klavyem hem de monitorümü aynı gün kargoya vereceğim bakalım hangi marka daha hızlı dönüş sağlayacak.

Hocam son durum nedir? Bende de Q27G4X var ekranda ufaktan bil gölge oluştu iç kısımda. Hepsiburada'dan almıştım keşke Amazon'dan alsaydım bunlar beni dediğiniz gibi servis sürecini uzatan yere yönlendirecekler muhtemelen Amazon olsa onaylardı hemen değişim/iade neyse. 3 ayda böyle pahalı bir monitörde böyle bir şey çıkması canımı sıktı.

Dosya Ekleri

• IMG_8582.jpg
    IMG_8582.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 31
Hocam son durum nedir? Bende de Q27G4X var ekranda ufaktan bil gölge oluştu iç kısımda. Hepsiburada'dan almıştım keşke Amazon'dan alsaydım bunlar beni dediğiniz gibi servis sürecini uzatan yere yönlendirecekler muhtemelen Amazon olsa onaylardı hemen değişim/iade neyse. 3 ayda böyle pahalı bir monitörde böyle bir şey çıkması canımı sıktı.
Hocam benimkim de 3 ayda arıza yaptı.
2-3 haftalık servis sürecinden sonra değişim kararı çıkıp
Bu monitörüm için;
Bu VA panel mönitörü talep ettiler.

Açıkçası en azından IPS olmasa da gayet iyi özelliklere sahip bir monitör ama yine de IPS için mail attıktan sonra olumsuz dönüş olursa bunu değerlendiricem.

Sizinki de garanti dahilindeyse büyük ihtimal ya bir tık pahalı VA ya da aynı fiyat bandında IPS iler değiştirirler.

Hocam benimkim de 3 ayda arıza yaptı.
2-3 haftalık servis sürecinden sonra değişim kararı çıkıp
Bu monitörüm için;
Bu VA panel mönitörü talep ettiler.

Açıkçası en azından IPS olmasa da gayet iyi özelliklere sahip bir monitör ama yine de IPS için mail attıktan sonra olumsuz dönüş olursa bunu değerlendiricem.

Sizinki de garanti dahilindeyse büyük ihtimal ya bir tık pahalı VA ya da aynı fiyat bandında IPS iler değiştirirler.
Benimki 2K olan model hocam o da 3 ayda arıza verdi işte. Ben VA panelden nefret ediyorum eğer böyle bir şey olursa kesinlikle para iadesi talep ederim tam 9.599 tl para ödedim. Monitörler de o kadar pahalanmadı. Ya birebir aynı ürünü verecekler ya da para iademi alıp paşa paşa Dell 2724D alırım gider bir daha da böyle sorunlu ürünlerle servislerle uğraşmam. Yani sorunsuz dediler kaliteli dediler o yüzden aldık AOC. Kanunlara vs hakimim başıma dert olurlarsa hakem heyetine veririm paşa paşa enflasyon farkıyla öderler paramı.

Benimki 2K olan model hocam o da 3 ayda arıza verdi işte. Ben VA panelden nefret ediyorum eğer böyle bir şey olursa kesinlikle para iadesi talep ederim tam 9.599 tl para ödedim. Monitörler de o kadar pahalanmadı. Ya birebir aynı ürünü verecekler ya da para iademi alıp paşa paşa Dell 2724D alırım gider bir daha da böyle sorunlu ürünlerle servislerle uğraşmam. Yani sorunsuz dediler kaliteli dediler o yüzden aldık AOC. Kanunlara vs hakimim başıma dert olurlarsa hakem heyetine veririm paşa paşa enflasyon farkıyla öderler paramı.
Hocam bu forum ve diğer forumlarda hep bu markayı ve modellerini övüyolardı ama böyle olacağı bilsem Samsung alırdım.
En azından elimden geçen 2 Samsung monitörde tamam çok güzel ekran kaliteleri olmasa da çok sağlamlardı.

Bu arada enflasyon farkı ile iade olayını hiç bilmiyorum ama o süreç biraz uzayabilir.

Bende 4700TL ye almıştım ama şimdi muadilini alsam 1000 TL daha koymam lazım ki bu durumda VA paneli almaktan başka çarem kalmıyor.

Ama mail atıp gelen sonuca göre güncellerim burayı.

Hocam bu forum ve diğer forumlarda hep bu markayı ve modellerini övüyolardı ama böyle olacağı bilsem Samsung alırdım.
En azından elimden geçen 2 Samsung monitörde tamam çok güzel ekran kaliteleri olmasa da çok sağlamlardı.

Bu arada enflasyon farkı ile iade olayını hiç bilmiyorum ama o süreç biraz uzayabilir.

Bende 4700TL ye almıştım ama şimdi muadilini alsam 1000 TL daha koymam lazım ki bu durumda VA paneli almaktan başka çarem kalmıyor.

Ama mail atıp gelen sonuca göre güncellerim burayı.
Uzatacak bir şey yok hocam süreç uzuyorsa otomatik enflasyon farkını da koyuyor Tüketici Hakem Heyeti. Ama THH'nin süreci genel olarak uzun zaten 6 ay falan sürüyor. Sorun yok yanlarına kar kalmasın bana yeter. Ben monitörümü alırım iadem gelince de para hesabıma yatar. İcra gidince paşa paşa yollayacaklar.

Sonuçlanınca güncelleyin siz de mutlaka yardımcı olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı