AOC 27G2U incelemesi

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 204
  • Görüntüleme 33.844
Tuşu çok dert etmemek lazım ya bilmiyorum bana mı öyle geliyor. Benim kullandığım 3-4 sene olacak ViewSonic tuşları gayet güzel ama zaten standart ayarın dışındaki ayarları yapınca görüntü iğrenç oluyor. Zaten genel ayarlardan DisplayPort bir de Free-Sync seçtim bir daha da ellemiyorum pek bir sürü modu var ama hepsi de kötü kendim ayar yapmaya çalışınca da batırıyorum o yüzden standart ayarlar en iyisi. Sizin aldığınız monitörde de bir kez ayar yaparsın bu şekilde bir daha basma ihtiyacı duymazsın herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumda DP var. Ama mini display. Kutudan çıkanın iki ucu da büyük uç. Mecbur mini DP'ye çevirici alacağım. HDMI ile de oyunlarda sorunsuz 144Hz performans alıyorum yağ gibi akıyor. Ama webde gezinirken bir kasma hissi var. DP eksikliğinden diye düşünüyorum. Takınca düzelecektir.

Testini yabancılar yapmış. Mprt 1ms ama asıl gecikme 4ms. Ama profesyonel oyuncu değilseniz inanın o 1ms ile 4ms arasındaki farkı anlama şansınız yok. Gerçekten 1ms istiyorsanız TN panel almanız gerekiyor. Ama sağlam bütçelere çıkmadığınız sürece TN panelden 1ms alsanız bile kötü bir görüntü kalitesi alırsınız. Prof oynamıyorsanız bunu tercih edin derim. Renklerin güzelliği insanı cezbediyor. 1ms ile 4ms arasındaki farkı da anlayabileceğinizi sanmıyorum.

HDMI'da da 144 Hz alınması iyiymiş. Samsung monitörlerde olmuyordu.

Bende bu monitoru almak istiyorum ama bu 1ms mprt mihabbeti çok kafamı karıştırıyor yari profosyonel seviyelerde CS GO oynuyorum. Dediginiz 1 ms 4 ms benim için çok önemli zaten XL2411P kullanıyordum talihsiz bir kırılma olayina kadar. Hangi monitör CS GO için daha iyi olur arkadaslar ben XL2411Pnin renklerini ve görüntü kalitesini yeterli bulmadiğim için farkli bir model satin almak istiyorum.

Bende bu monitoru almak istiyorum ama bu 1ms mprt mihabbeti çok kafamı karıştırıyor yari profosyonel seviyelerde CS GO oynuyorum. Dediginiz 1 ms 4 ms benim için çok önemli zaten XL2411P kullanıyordum talihsiz bir kırılma olayina kadar. Hangi monitör CS GO için daha iyi olur arkadaslar ben XL2411Pnin renklerini ve görüntü kalitesini yeterli bulmadiğim için farkli bir model satin almak istiyorum.

TN panel kullanmışsınız. TN panellerin genel olarak renkleri ve görüntü kalitesi kötüdür IPS'e göre. Burada biraz seçim size kalıyor. Aradaki 3 ms farkı ben kesinlikle anlarım diyorsanız TN panelden devam etmelisiniz. Ama bir şekilde idare ederim renkleri canlılığı da güzel olsun diyorsanız bu modeli tercih etmelisiniz. Ama her iki seçenekte de bazı özelliklerden feragat etmek zorundasınız ne yazık ki. Sağlam bütçelere çıkabilirim diyorsanız renkleri daha iyi TN'ler de var ama onlar da gerçekten pahalı oluyor.

Yarı profesyonel derken? Faceit turnuvalarına mı katılıyorsun veya şehir turnuvalarına mı giriyorsun? Bunlar da bile 1 ile 4'ü ayırman imkansız insan gözü bunu ayırt edemez. Onun için bundan sonra görüntü kalitesi de iyi olsun monitörün diyorsan alabilirsin ama IPS ekran sana daha tam güven vermiyorsa 24G1 gibi VA panellere de bakabilirsin. TN panelden sonra seni uçurabilir. 👍

Samsung cfg73 alabilirsin. Şu an Amazon’da indirim ile 1.200 TL güzel fırsat.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı