AOC 27G2U incelemesi

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 204
  • Görüntüleme 33.863
Ne kadar fiyata aldınız? Şu an İncehesap'ta 1700TL ama 11.11 indiriminden dolayı mı bilmiyorum. Eğer öyleyse hemen alacağım indirim değil de normal fiyatıysa daha sonra alacağım.

AOC 27G2U

Gecen hafta cuma günü İncehesap'ın Gaming geceleri kampanyasından 1499 liraya aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar fiyata aldınız? Şu an İncehesap'ta 1700TL ama 11.11 indiriminden dolayı mı bilmiyorum. Eğer öyleyse hemen alacağım indirim değil de normal fiyatıysa daha sonra alacağım.

AOC 27G2U

Burada indirimde şu anda.

Yarı profosyonel seviyelerde CS GO oynuyorum monitör bu seviyeler için gayet yeterli assasins Creed Odyssey oynuyorum renkler mükemmel 1080P için 27 inch gerçekten büyük, bazı oyunlarda DSR kullanmak monitörden alacağınız keyfi katlayabilir. Benim ekran kartım odysey de DSR açabilecek kadar iyi olmadığından monitörün büyüklüğü biraz negatif etki yaratıyor. Bunun dışında monitörün ayağı masada çok yer kaplıyor başkada bir şikayetim yok 1ms 75Hz TN panelden geçtim (2460VQ6) fark beni tatmin etti.

Burada indirimde şu anda.

Bu site. İadede sorun yaşatır gibi. Duruyor.

Yarı profosyonel seviyelerde CS GO oynuyorum monitör bu seviyeler için gayet yeterli assasins Creed Odyssey oynuyorum renkler mükemmel 1080P için 27 inch gerçekten büyük, bazı oyunlarda DSR kullanmak monitörden alacağınız keyfi katlayabilir. Benim ekran kartım odysey de DSR açabilecek kadar iyi olmadığından monitörün büyüklüğü biraz negatif etki yaratıyor. Bunun dışında monitörün ayağı masada çok yer kaplıyor başkada bir şikayetim yok 1ms 75Hz TN panelden geçtim (2460VQ6) fark beni tatmin etti.

Kanka yakından bakınca piksel sayma. Varmi. Rahatsız ediyorormu. Ghosting varmi hiç TN panele göre.

Bu site. İadede sorun yaşatır gibi. Duruyor.

Kanka yakından bakınca piksel sayma. Varmi. Rahatsız ediyorormu. Ghosting varmi hiç TN panele göre.

Sinerji mi sorun yaşatır. Ben çok alışveriş yaptım sorunla karşılaşmadım bir defasında kulaklığımı birebir değiştirdikler hatta.

Arkadaşlar sinerji bilgisayarda 1560TL şu an almak isteyen varsa baksın.
27" olan modeli sipariş verdim bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı