KS KS A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 399 3 Ocak 2020 #11 TheLoveDoctor dedi: Bende Aldım Ama Korkuyorum Gözümü Alırmı Yani Gözü Çok Yorar mı Ölü Pixel Çıkarmı Çıkarsa Değişimi Varmı Teknobiyotikten Aldım Işık Süzmesi Çokmu Fazla Eeee İademi Ettiniz? Genişletmek için tıkla... Evet leş gibiydi 27 inç 1080p fps oyuncuysan. Almayın önermiyorum. 27 inç sadece silkroad, lol tarzı oyunlar. İcin öneririm. He 2k 27 inç alacaksan iş değişir.
TheLoveDoctor dedi: Bende Aldım Ama Korkuyorum Gözümü Alırmı Yani Gözü Çok Yorar mı Ölü Pixel Çıkarmı Çıkarsa Değişimi Varmı Teknobiyotikten Aldım Işık Süzmesi Çokmu Fazla Eeee İademi Ettiniz? Genişletmek için tıkla... Evet leş gibiydi 27 inç 1080p fps oyuncuysan. Almayın önermiyorum. 27 inç sadece silkroad, lol tarzı oyunlar. İcin öneririm. He 2k 27 inç alacaksan iş değişir.
A ardakbaycan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 60 9 Mayıs 2020 #12 Ali gelturan dedi: Evet leş gibiydi 27 inç 1080p fps oyuncuysan. Almayın önermiyorum. 27 inç sadece silkroad, lol tarzı oyunlar. İcin öneririm. He 2k 27 inç alacaksan iş değişir. Genişletmek için tıkla... Alın benden de o kadar. Tahammül edemedim 27g2u'ya, iade ettim. Masaüstü ikonlar olduğu gibi piksel piksel gözüküyor. Oyunlarda puslu bir görüntü.
Ali gelturan dedi: Evet leş gibiydi 27 inç 1080p fps oyuncuysan. Almayın önermiyorum. 27 inç sadece silkroad, lol tarzı oyunlar. İcin öneririm. He 2k 27 inç alacaksan iş değişir. Genişletmek için tıkla... Alın benden de o kadar. Tahammül edemedim 27g2u'ya, iade ettim. Masaüstü ikonlar olduğu gibi piksel piksel gözüküyor. Oyunlarda puslu bir görüntü.