AOC C24G1 vs AOC 24G2U

I have a question about the Viewsonic XG2405.
I own this monitor.
If i set the refresh rate at 50hz the video stutter badly (this is evident using the "ghosting Ufo test": TestUFO: Ghosting )
Can someone tell me if he has the same problem with the XG2405?

Viewsonic XG2405 hakkında bir sorum var.
Bu monitöre sahibim.
Yenileme hızını 50hz olarak ayarlarsam videonun çok kötü kekemeliği vardır (bu "ghosting Ufo test" kullanılarak belirgindir: TestUFO: Ghosting)
Birisi bana XG2405 ile aynı problemin olup olmadığını söyleyebilir mi?
Bende bu problem mevcut değil. Aynı monitöre sahibim. Hangi kablo ile kullanıyorsun?

İyi de monitör 1080P 😄
1080p olduğunu biliyorum. 4K veya 8K video açtığınız zaman çözünürlük 1080p bile olsa kalite çok daha farklı oluyor çünkü render farkı var. İzlediğimiz 1080p videoların çoğu düşük bit rate değerlerine sahip olduğu için tam potansiyeli görmek açısından 4/8k videolarda test ettim.

1080p olduğunu biliyorum. 4K veya 8K video açtığınız zaman çözünürlük 1080p bile olsa kalite çok daha farklı oluyor çünkü render farkı var. İzlediğimiz 1080p videoların çoğu düşük bit rate değerlerine sahip olduğu için tam potansiyeli görmek açısından 4/8k videolarda test ettim.
Sıkıştırma kalitesi arttığından dolayı tabii ki de daha kaliteli olacaktır şüphesiz zaten yorumumun bununla bir ilgisi yok. Sadece bu bir karşılaştırma kriteri olamaz ondan bahsediyorum.

Sıkıştırma kalitesi arttığından dolayı tabii ki de daha kaliteli olacaktır şüphesiz zaten yorumumun bununla bir ilgisi yok. Sadece bu bir karşılaştırma kriteri olamaz ondan bahsediyorum.
Profesyonel bir karşılaştırma kriteri tabi ki olamaz onda hemfikiriz. Ben normal kullanıcı gözüyle test edip "Haa bak bu IPS panel cidden farklı. Renkler vs. çok canlı gözüküyor." dedim.

Evet arkadaslar son durum nedir. Konuda tavsiyeden cok tartisma atışma dönmüş. Iki monitor arasindan hangini tercih etmeli. Ps4 de fps oyun oynuyorum bunu goz onune alirsaniz sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı