Herkes kendi kullandığını övecektir, bundan doğal bir şey yok. Fakat diğerini gömüp kendi kullandığınızı överken ayarı kaçırmamak lazım arkadaşlar
Zira C24G1 sanki mükemmel bir monitörmüş, hiç sorunu falan yokmuş gibi bir izlenim oluşabilir insanlarda konu sahibinden sonraki 2 mesaj okununca.
Ufak bir forum aramasıyla bakın neler çıkıyor:
AOC C24G1 Görüntü Bulanıklığı - Technopat Sosyal
AOC C24g1 görüntü bulanıklık - Technopat Sosyal
AOC C24G1 Işık Sızması ve Ghosting - Technopat Sosyal
AOC C24G1 titreşme sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 Ekran Gidip Gelmesi Sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 Görüntünün Yarısı Bozulma sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 ölü piksel problemi - Technopat Sosyal
AOC C24g1 Görüntü kötü gözüküyor - Technopat Sosyal
AOC C24G1 kırmızı renklerde siyahlık sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 FreeSync Açınca Flicker Sorunu - Technopat Sosyal
AOC 24" C24G1 görüntü problemi ve ölü piksel sorunu - Technopat Sosyal
Monitörde sineklik gibi ekran var - Technopat Sosyal
AOC monitör bir piksel sadece yeşil yanıyor - Technopat Sosyal
24G2U'ya gelecek olursak; 15 Ekim'den beri kullanıyorum ve son derece memnunum. Hiçbir şekilde beni pişman etmedi şimdiye kadar. Ölü piksel çıkmadı, ghosting yok, renk doygunluğu gayet iyi. Panda panele kalitesiz yazan arkadaşlar; hiç yakından inceleme şansınız oldu mu? Yoksa sadece başkasını yerip kendinizinkini övüp daha iyi hissetmek için mi yazıyorsunuz
Aynı paneli sadece AOC değil, Viewsonic ve Asus da kullanıyor.
24G2U'da da bazı kullanıcılarda ölü piksel çıktı. Her monitörde ölü piksel çıkabilir. Ve çok fazla alan olduğu için hata oranının yüksekmiş gibi görünmesi de gayet normal. Ölü pikselden korkuyorsan ararsın İtopya'yı mesela, mağazanızdan test ederek alacağım dersin olur biter.
2 monitörün karşılaştırılması istenmiş. Bu karşılaştırmayı yaparken gerçekçi olmak çok önemli. Her iki monitörün de artıları ve eksileri var. Sonuçta 200 Dolar civarı monitörler bunlar arkadaşlar, budget monitör ikisi de. Kavisli seviyorsanız VA olan C24G1, Flat ve IPS istiyorsanız 24G2U alın.
Edit: mobilden yazdım, imlada hata varsa affola.
Ufak bir forum aramasıyla bakın neler çıkıyor:
AOC C24G1 Görüntü Bulanıklığı - Technopat Sosyal
AOC C24g1 görüntü bulanıklık - Technopat Sosyal
AOC C24G1 Işık Sızması ve Ghosting - Technopat Sosyal
AOC C24G1 titreşme sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 Ekran Gidip Gelmesi Sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 Görüntünün Yarısı Bozulma sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 ölü piksel problemi - Technopat Sosyal
AOC C24g1 Görüntü kötü gözüküyor - Technopat Sosyal
AOC C24G1 kırmızı renklerde siyahlık sorunu - Technopat Sosyal
AOC C24G1 FreeSync Açınca Flicker Sorunu - Technopat Sosyal
AOC 24" C24G1 görüntü problemi ve ölü piksel sorunu - Technopat Sosyal
Monitörde sineklik gibi ekran var - Technopat Sosyal
AOC monitör bir piksel sadece yeşil yanıyor - Technopat Sosyal
24G2U'ya gelecek olursak; 15 Ekim'den beri kullanıyorum ve son derece memnunum. Hiçbir şekilde beni pişman etmedi şimdiye kadar. Ölü piksel çıkmadı, ghosting yok, renk doygunluğu gayet iyi. Panda panele kalitesiz yazan arkadaşlar; hiç yakından inceleme şansınız oldu mu? Yoksa sadece başkasını yerip kendinizinkini övüp daha iyi hissetmek için mi yazıyorsunuz
24G2U'da da bazı kullanıcılarda ölü piksel çıktı. Her monitörde ölü piksel çıkabilir. Ve çok fazla alan olduğu için hata oranının yüksekmiş gibi görünmesi de gayet normal. Ölü pikselden korkuyorsan ararsın İtopya'yı mesela, mağazanızdan test ederek alacağım dersin olur biter.
2 monitörün karşılaştırılması istenmiş. Bu karşılaştırmayı yaparken gerçekçi olmak çok önemli. Her iki monitörün de artıları ve eksileri var. Sonuçta 200 Dolar civarı monitörler bunlar arkadaşlar, budget monitör ikisi de. Kavisli seviyorsanız VA olan C24G1, Flat ve IPS istiyorsanız 24G2U alın.
Edit: mobilden yazdım, imlada hata varsa affola.