AOC G2260VWQ6 alınır mı?

Merhaba beyler hortlatma sırası bende . Şu anda kullanmakta olduğum monitorum 18.5 inç casper ve 1440x900. :) Artık yeni bir monitör almak istiyorum fakat bir monitöre 700-800 lira vermem. Dün monitorlere bakarken bu monitörü gördüm ve oldukça hoşuma gitti. Iyı bir fp ürününe benziyor . Şimdi size birkaç soru soracağım.
1-Ekran kartım gtx 970. Frresync kullanamayacagim. Freesync kullanmazsak performans çok fark ediyor mu monitörde?
2-Display port kablosu kaliteli mi. Bikaç forumda okudum da çabuk bozulabilen bir kabloymus.
3- Vatanda Şuan 577 lira . Sizce bu paraya değer mi. Amazondan alışveriş yaparım da monitör alırken kullanmam sanırım ölü piksel çıkarsa bayağı uğraştırır.(ki ben çok şanssızım kesin çıkar ölü piksel)
4-Monitörun renk sıcaklığı nasıl renkleri canlı ve orjinal spektrumunda verebiliyor mu.
5-Yazılımı kullanışlı mı.
6-Kasası kaliteli mi . Üniversiteye gidiyorum. Giderken monitörü götürecek gelirken getireceğim. Kırılmasını istemem :)
7-Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Adamsınız.

@ibrahimcan3434 kesinlikle senin sisteminde bir sıkıntı var.
hocam bu monitörü aldım. Bende msi 1060 gaming x 3gb ekran kartı olacak. (olacak diyorum çünkü henüz ekran kartı gelmedi.) DP ile 75hz alır mıyım ? Şu anda bulunan laptopuma bu monitörü hdmi ile bağladığımda (içinde 860m ekran kartı var) mönitör oyunlara girdiğimde full ekranda nedense 36hz ye düşüyor. Bu benim laptopum ile ilgili bir sorunmudur ?

Açıkcası daha 1060 ile denemeden biraz moralim bozuldu. Umarım bu sorun benim laptopun ekran kartı ve sistem yetersizliği ile ilgilidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı