AOC GH300 RGB 7.1 alınır mı?

Hocam benim kulaklıkta bugün geldi sol taraf sağ tarafa göre birazcık az ses veriyor gibi sanki sizde böyle bir durum oldu mu acaba teşekkürler.
Bana da öyle bir geldi gibi hocam sonra driverdan ayar vs yaptım birde kulağınızı tam sarsın yani sol taraf aşşa da sağ taraf yukarıda olmasın eşit olsun.

Bana da öyle bir geldi gibi hocam sonra driverdan ayar vs yaptım bir de kulağınızı tam sarsın yani sol taraf aşa da sağ taraf yukarıda olmasın eşit olsun.

Hangi ayarları yaptınız acaba rica etsem yardımcı olur musun kulaklık kulaklarımı tam kavrıyor.

Kulaklıkta dip sesde var gibi değişim için göndereceğim sanırsam ön yargım haklı idi.

Son düzenleme:
Hangi ayarları yaptınız acaba rica etsem yardımcı olur musun kulaklık kulaklarımı tam kavrıyor.

Kulaklıkta dip sesde var gibi değişim için göndereceğim sanırsam ön yargım haklı idi.
Hocam o dip sesi ben biliyordum ona göre aldım herhangi bir şey dinlerken rahatsız etmiyor size kalmış bende şunlar açık.

1684839120747.png

1684839135142.png

Rica ederim güle güle kullanın hayırlı olsun :)

Hocam biraz fazla sordum ama bu oyunlarda eski kulaklığımdaki performansı alamıyorum sanki ses biraz arkadan geliyormuş gibi kseskin değil de boğuk geliyor ve eski kulaklığım Rampage iyi AOC kat kat kaliteli bir marka yok mudur bunun bir çözümü sabahtan beri kurcalıyorum tilt etti gerçekten.

Hocam biraz fazla sordum ama bu oyunlarda eski kulaklığımdaki performansı alamıyorum sanki ses biraz arkadan geliyormuş gibi kseskin değil de boğuk geliyor ve eski kulaklığım Rampage iyi AOC kat kat kaliteli bir marka yok mudur bunun bir çözümü sabahtan beri kurcalıyorum tilt etti gerçekten.

Boğuk dediğiniz hocam kulaklık kendinden de basslı o yüzden öyle oluyor PC'ye geçtiğimde bakayım tiz gibi bir şey açıyordu oradan yapabilirsiniz bir de bassı müzik vs dinlerken açmanızı tavsiye ederim diğer türlü boğuk gelebilir 😅. Estağfurullah ne fazla sorusu birlikte istişare yaparak çözüm Bulacağız artı olarak SteelSeries GG programından da bir şeyler yapılabiliyormuş PC'ye geçince bir de ona bakıp döneyim.

@yaraliordek hocam senin demek istediğin bir şey var mı bu konu hakkında benim aklıma bunlar geldi.

Boğuk dediğiniz hocam kulaklık kendinden de basslı o yüzden öyle oluyor PC'ye geçtiğimde bakayım tiz gibi bir şey açıyordu oradan yapabilirsiniz bir de bassı müzik vs dinlerken açmanızı tavsiye ederim diğer türlü boğuk gelebilir 😅. Estağfurullah ne fazla sorusu birlikte istişare yaparak çözüm bulacağız artı olarak SteelSeries GG programından da bir şeyler yapılabiliyormuş PC'ye geçince bir de ona bakıp döneyim.

@yaraliordek hocam senin demek istediğin bir şey var mı bu konu hakkında benim aklıma bunlar geldi.

SteelSeries programı indirdim ama halen sonuç aynı o boğuk ses geliyor büyük ihtimalle kulaklığın tizler kalitesiz olduğu için Rampage kulaklığım daha iyiydi.

İade de edemiyorum kıracağım kulaklığı o olacak gerçekten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı