AOC GH300 RGB 7.1 alınır mı?

SteelSeries programı indirdim ama halen sonuç aynı o boğuk ses geliyor büyük ihtimalle kulaklığın tizler kalitesiz olduğu için Rampage kulaklığım daha iyiydi.

İade de edemiyorum kıracağım kulaklığı o olacak gerçekten.

Boğuk dediğiniz hocam kulaklık kendinden de basslı o yüzden öyle oluyor

Belirttiğim gibi. Şunu açıp yapın bir de

1684927341468.png

Belirttiğim gibi. Şunu açıp yapın bir de.

Eki Görüntüle 1791266

Halen aynı durum hocam oyunlarda.

H

Belirttiğim gibi. Şunu açıp yapın bir de.

Eki Görüntüle 1791266

Her şey için teşekkürler hocam ben bu kulaklığı kırmamak için geri yolluyorum donanımsal sorun gibi umarım değişim sağlarlar.

H

Her şey için teşekkürler hocam ben bu kulaklığı kırmamak için geri yolluyorum donanımsal sorun gibi umarım değişim sağlarlar.

Basslar gerçekten çok güzel harbi harbi güzel ama ben oyun oynayayım ses kasacağım diyen almasın arkadaşlar keskin yön tahmini yapamıyorsunuz ses boğuk geliyor tizler leş gibi AOC gibi bir markaya bunu yakıştıramadım ilk ve son alışverişim oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230524_161322.jpg
    IMG_20230524_161322.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

H

Basslar gerçekten çok güzel harbi harbi güzel ama ben oyun oynayayım ses kasacağım diyen almasın arkadaşlar keskin yön tahmini yapamıyorsunuz ses boğuk geliyor tizler leş gibi AOC gibi bir markaya bunu yakıştıramadım ilk ve son alışverişim oldu.
Mpow Air SE alabilirsiniz o zaman hocam. Pazarama

SteelSeries programı indirdim ama halen sonuç aynı o boğuk ses geliyor büyük ihtimalle kulaklığın tizler kalitesiz olduğu için Rampage kulaklığım daha iyiydi.

İade de edemiyorum kıracağım kulaklığı o olacak gerçekten.

Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olduğu için, basslar daha ön planda. Ekolayzer kullanmaktan başka seçeneğiniz yok. Rampage, Gamepower gibi kulaklıklarda ses filtresi yok bu yüzden minik bir hoparlör gibiler. Kalitesiz ama cazgır cazgır ses veriyorlar. Alışamayacağınız bir durum değil. Yine de ekolayzer işe yarar.

Oyunlardaki ayak sesleri tiz değil bass'tır. Bunu da ekleyeyim.

Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olduğu için, basslar daha ön planda. Ekolayzer kullanmaktan başka seçeneğiniz yok. Rampage, Gamepower gibi kulaklıklarda ses filtresi yok bu yüzden minik bir hoparlör gibiler. Kalitesiz ama cazgır cazgır ses veriyorlar. Alışamayacağınız bir durum değil. Yine de ekolayzer işe yarar.

Oyunlardaki ayak sesleri tiz değil bass'tır. Bunu da ekleyeyim.

Hocam düzeltme için teşekkürler ama olmuyor 150 TL'lik Rampage kulaklık kadar iyi bir performansı yok ben normalde nokta atış yer tahmini yapabilirken bunda sesler birbirine giriyor hiçbir şey anlıyamıyorum sinirimi bozdu.

Hocam düzeltme için teşekkürler ama olmuyor 150 TL'lik Rampage kulaklık kadar iyi bir performansı yok ben normalde nokta atış yer tahmini yapabilirken bunda sesler birbirine giriyor hiçbir şey anlıyamıyorum sinirimi bozdu.

Size gelen ürün arızalı olabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testi çok rahat yapabiliyorum mesela.

Size gelen ürün arızalı olabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testi çok rahat yapabiliyorum mesela.

Bende ondan şüphelendiğim için gönderdim 20 iş günü süresi var bekleyeceğiz artık teşhir ürünü yollamış olabilirler.

@Myctafa hocam bu kulaklığın Rampage'den kotu olma ihtimali yok bence siz tiz, cazgır sese alıştığınizdan tok ses yani basslı ses tuhaf geliyor.

Hocam az çok int kafe geçmişi olan birisiyim ve kaliteli kafelerde Corsair ve türevi markalarda kullandım ve açık açık söylüyorum bu kulaklık 5 para etmez %80 ihtimalle bana gelen ürün arızalı idi değişim talep ettim sonucu burada paylaşacağım.

@Myctafa hocam bu kulaklığın Rampage'den kotu olma ihtimali yok bence siz tiz, cazgır sese alıştığınizdan tok ses yani basslı ses tuhaf geliyor.

Evet bugün İtopya ve yetkili servis ile iletişime geçtim ürünün hatalı olduğunu kabul ettiler sıfır ürün ile değişim yaptılar bugün veya yarın kargo çıkışı sağlanacak kulaklık gelincede görüşümü yazacağım.

Kulaklık gayet güzel ufak bir ayar yaptım şu anda çok rahat ses kasabiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı