T te_moses Decapat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 25 Makaleler 1 10 Nisan 2022 #1 AOC 24G2U monitör kullanmaktayim ve masaüstünde ya da bilgisayarıma tiklarken soldan sağa yukarıdan aşağıya gölge şeklinde bir çizgi bulunmakta. Sorunun çözümü için yardım gerekiyor.
AOC 24G2U monitör kullanmaktayim ve masaüstünde ya da bilgisayarıma tiklarken soldan sağa yukarıdan aşağıya gölge şeklinde bir çizgi bulunmakta. Sorunun çözümü için yardım gerekiyor.
KS KS T te_moses Decapat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 25 Makaleler 1 10 Nisan 2022 #11 Mantony dedi: Görev çubuğunun üstünde çizgi yok mu? Genişletmek için tıkla... Orada yok sanırım pcyi kapattım ama videoda görüldüğü şekilde. te_moses dedi: Orada yok sanırım pcyi kapattım ama videoda görüldüğü şekilde. Genişletmek için tıkla... Mantony dedi: Görev çubuğunun üstünde çizgi yok mu? Genişletmek için tıkla... Orada bitiyor tam da Son düzenleme: 10 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Mantony dedi: Görev çubuğunun üstünde çizgi yok mu? Genişletmek için tıkla... Orada yok sanırım pcyi kapattım ama videoda görüldüğü şekilde. te_moses dedi: Orada yok sanırım pcyi kapattım ama videoda görüldüğü şekilde. Genişletmek için tıkla... Mantony dedi: Görev çubuğunun üstünde çizgi yok mu? Genişletmek için tıkla... Orada bitiyor tam da